Transit

2019

Cele două suporturi negre din oțel permit utilizarea spațiului de sub plafon pentru transportul practic în interiorul compartimentului de încărcare a diferitelor elemente - asigură protecție împotriva furtului și murdăriei.

Sistem de rafturi suspendate pentru Ford Transit 2019

1 877 186
€ 423,59
Se montează sub plafon, în interiorul compartimentului de încărcare a vehiculului.<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van
Detalii compatibilitati: <p>Pentru Van cu acoperiş mediu sau înalt ( max 50kg., pliabil )</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store