V363MCA

Transit

2019

Pachetul de Securizare a Încărcăturii conţine într-o singură cutie uşor de utilizat tot ceea ce aveţi nevoie pentru a transporta în siguranţă încărcătura dvs.: mănuşi, curele, suporturi anti-alunecare, fitinguri şi cârlige.

Pachetul de asigurare a încărcăturii în cutie albastră și albă translucidă pentru Ford Transit 2019

2 439 040
€ 182,61

Include 2 benzi de prindere (4 m lungime) cu 4 accesorii KERL 500 pentru fixarea obiectelor de podea sau de șinele laterale superioare, 2 accesorii KERL Butler cu cârlige ambalate într-o geantă neagră mică. Se va folosi în combinație cu șinele de prindere a mărfurilorNOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van
Detalii compatibilitati:

Furgonetă pentru marfă și Furgonetă Sport cu șine de prindere a mărfurilor opționale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.