Cariere

Posturi vacante

Șofer Camion cu Platformă Cat. B,C+E

Incarcare / descarcare / asigurare autovehicule. Transport de autovehicule (autoturisme si utilitare cu masa sub 3,5 t) pe ansamblu camion + remorca cu masa de 12,5t.

Mecanic Autoutilitare Ford

Efectuarea reparatiilor conform cu normele de reparatii autoutilitare Ford folosind sculele si utilajele adecvate, respectand standardele de calitate, conform comanda de lucru. Completarea comenzii de atelier cu operatiile efectuate si cu timpii normati pentru aceste operatii. Informarea sefului de atelier/ receptionerului cu privire la starea tehnica a autoutilitarei. Ridicarea necesarului de piese si consumabile de la magazia de piese, pentru fiecare lucrare. Respectarea timpilor normati pentru fiecare operatie in parte. Executarea autocontrolului operatiilor de reparatie la care participa direct. Predarea masinii catre sefului de atelier/ receptionerului, cu eventuale explicatii despre lucrare. Respectarea indicatiilor tehnice si organizatorice primite de la seful de atelier.

Tinichigiu Auto

Realizarea lucrarilor, la standardele de calitate ale Producatorului. Asigurarea unui nivel cat mai inalt de satisfactie al clientilor. Executarea lucrarilor de tinichigerie conform comenzilor de atelier. Completarea comenzii de reparatie conform operatiilor efectuate la autovehiculul aflat in reparative. Efectuarea controlului final la terminarea ciclului de reparatie pentru a se asigura de calitatea lucrarilor

Consilier Recepție Caroserie

Promoveaza serviciile si produsele companiei catre potentialii clienti. Asigura o buna relatie cu clientii si societatile de asigurari, promovand imaginea firmei. Consilieaza clientii si solutioneaza solicitarile acestora in toate etapele procesului de service. Receptioneaza si executa inspectia preliminara a masinii. Intocmeste devizele estimative. Solicita acceptele de plata/intrare in reparatie sau documentele lipsa de la dosar. Monitorizeaza derularea activitatilor din atelier si informeaza clientii despre stadiul lucrarilor din service. Informeaza clientii cu privire la durata si costurile lucrarilor efectuate. Efectueaza inspectia finala a auto reparat.

Pregătitor / Vopsitor

Realizarea lucrarilor de vopsitorie a autovehiculelor, la standardele de calitate ale Producatorului. Asigurarea unui nivel cat mai inalt de satisfactie al clientilor. Pregatirea materialelor de vopsire sau chituire si aplicarea tratamentelor speciale pe suprafetele ce urmeaza sa fie vopsite sau chituite. Efectuarea lucrarilor de pregatire, vopsitorie si /sau retusuri. Capacitatea de a identifica suprafetele, zonele ce trebuie retusate, de a alege metoda eficienta si de a actiona. Verificarea pieselor prelucrate.

Consultant(ă) Recepție Service auto Ford

Responsabilitățile postului:
- Programarea clienților în service pentru reparațiile solicitate sau revizii; 
- Prezentarea și promovarea produselor și serviciilor oferite;
- Consilierea clienților pentru alegerea produselor și serviciilor optime; 
- Prezentarea ofertelor de preț pentru lucrări (piese și manoperă); 
- Inspectarea auto înainte de intrarea în service;
- Deschiderea și închiderea comenzilor de lucru;
- Verificarea tehnică a lucrării și predarea autovehiculului către client.