FordStore BDT

Despre noi

BDT s-a înfiinţat în anul 1993 ca “Business Development and Trade”, fiind distribuitor de autovehicule, piese şi accesorii originale Ford. În 1999 compania şi-a schimbat patronatul şi astfel a devenit “Business Development Team” (BDT).

Anul 2000 a fost marcat prin deschiderea pe Strada Turda nr. 102, în Bucureşti a primului său showroom Ford, care a facilitat accesul clienţilor la valorile unui brand internaţional de succes, dar şi la întreaga gamă de autovehicule Ford disponibile pe piaţa europeana la acel moment. Acordând o atenţie deosebită calităţii serviciilor oferite, BDT a dobândit o reputaţie din ce în ce mai bună, fapt ce a dus la o creştere constantă a volumului de vânzări şi implicit, la creşterea cotei de piaţă atât în plan local, cât şi naţional.  Veniturile obţinute au fost constant investite în dezvoltare, fapt ce a permis păstrarea unui trend ascendent.

Cea mai importantă investiţie a fost realizată în anul 2005, prin construirea pe Str. Dâmboviței Nr. 10B a unui complex format din showroom, service şi magazin de piese. La momentul inaugurării, acesta a fost primul complex integrat din România (de tipul 3S), ce respectă cu stricteţe standardele producătorului Ford.

A urmat o perioadă de creştere constantă, ajungând ca în 2007 să se livreze peste 3000 de autovehicule Ford noi.  Centrul service a devenit repede o primă opţiune pentru posesorii de autovehicule Ford datorită serviciilor oferite, dar mai ales calităţii deosebite a reparaţiilor. Numărul mare de clienţi ce revin în service-ul BDT ori de de cate ori au nevoie de întreţinere pentru maşina lor confirmă standardul de calitate auto-impus.

Ca răspuns la solicitările clienţilor, BDT a decis înfiinţarea unor entitaţi ce oferă servicii suplimentare:

 • BDT Autovehicule Rulate – FordStore BDT deţine un departament special dedicat vânzărilor de autovehicule second hand, oferta incluzând autovehicule Ford şi maşini fabricate de alţi producători. Autovehiculele sunt achiziţionate preponderent în sistem buy-back şi se află într-o stare tehnică si estetică foarte bună. Fiecare autovehicul este verificat din punct de vedere tehnic de către specialişti. În acord cu reglementările legale în materie, se acordă garanţie cuprinsă între 6 şi 12 luni pentru motor şi cutia de viteze.
 • BDT Rent – companie ce oferă atât servicii de Rent a Car, cât şi Rent a Fleet
 • Carlex – dealer multimarcă de automobile premium noi şi second hand, la preţuri foarte avantajoase.
 • BDT Broker -Asigurări

FordStore BDT

În luna decembrie a anului 2015, a fost inaugurat FordStore BDT. Această etapă este una naturală în evoluţia unuia dintre cei mai longevivi şi performanţi dealeri Ford din România, confirmând în acelaşi timp calitatea serviciilor oferite clienţilor de-a lungul celor peste 23 de ani de activitate. Astfel, s-a parcurs etapa specifică de modernizare şi adaptare la standardele actuale, ceea ce a implicat o investiţie de peste 150.000 Euro.

FordStore este cel mai înalt nivel de reprezentare a unui FordBDT. Cu o configuraţie modernă, intuitivă, clienţii beneficiază de o experienţă unică şi interactivă de cumpărare. Spaţiul este organizat pe diverse zone de interes (insule de maşini) dedicate familiilor MAX, autoturismelor sport (ST), SUV-urilor şi gamei PREMIUM.

Elementul esenţial ale strategiei FordStore este legendarul Ford Mustang – adus oficial în Europa după 50 de ani de la creare. Comercializarea acestuia se face exclusiv în centrele FordStore, BDT fiind unul dintre cei mai performanţi vânzători ai modelului.

Experienţa Vignale –  semnătura Ford pentru un produs premium şi o experienţă personalizată, definită prin trei elemente cheie: servicii personalizate, valoarea timpului şi maiestrie în execuţie – completează trăsăturile FordStore BDT.

Ford Vignale oferă acea fuziune care defineşte imaginea modernă a luxului – materiale fine prelucrate cu măiestrie şi rafinament dar şi un stil de viaţă, o experienţă a luxului de înaltă clasă care oferă acces la o lume a serviciilor personalizate, exclusiviste şi, mai presus de toate, rapide. Semnătura Vignale se regăseşte pe mai multe modele Ford: Mondeo, Edge, S-MAX şi Kuga.

Procesul de extindere a showroom-ului s-a definitivat cu secţiunea Transit Centre, FordStore BDT incluzând în portofoliul său servicii specifice integrate dedicate clienţilor de autovehicule comerciale.

Post-Vânzare

FordStore BDT  pune la dispoziţia clienţilor săi o serie de servicii de asistenţă atât pe durata procesului de achiziţie cât şi ulterior, pentru reparaţie şi întreţinere, la standardul producătorului. Portofoliul include:

 • consiliere specializată în vederea achiziţionării
 • pachete de finanţare avantajoase şi flexibile
 • înmatriculare – la cerere
 • asigurare (RCA si CASCO)
 • buy-back şi trade in
 • autovehicule rulate
 • asistenţă rutieră
 • service mecanică şi electrică
 • tinichigerie şi vopsitorie
 • piese de schimb şi accesorii originale

Valori Ford BDT

Ford