Transit

2019

Fixaţi şi transportaţi în condiţii de siguranţă diverse obiecte în zona de încărcare cu ajutorul acestei plase rezistente. Împiedicaţi obiectele din portbagaj să se mişte, chiar şi în cele mai strânse curbe!

Plasă podea pentru portbagaj pentru Ford Transit 2019

2 412 199
€ 1 109,79
Se glisează vertical în interiorul şinelor verticale pe pereţii laterali ai zonei de încărcare. Permite o securizare rapidă şi uşoară a încărcăturii. Dimensiuni: 3400 mm x 1650 mm<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van
Detalii compatibilitati: <p>Cargo Van cu ampatament lung</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store