Transit

2019

Împiedicați deplasarea mărfurilor în timpul transportării. Kitul de șine de plafon Airline oferă întotdeauna mai multe puncte de fixare și ancorare, pentru a vă fixa în siguranță mărfurile transportate.

Kit de bare de plafon Airline iluminate pentru Ford Transit 2019

2 666 009
€ 772,98
<p>Kitul de bare de plafon Airline iluminate vă oferă mai multe opțiuni și puncte de ancorare c&acirc;nd fixați mărfurile transportate și datorită luminilor LED incorporate, are beneficiul suplimentar al iluminării suprafeței de depozitare a mărfurilor. Conține 3 șine, console pentru relocarea luminilor interioare și toate accesoriile necesare.</p>
Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Kombi Van N1
Detalii compatibilitati: <p>Pentru Van, Double Cab in Van și Kombi Van cu ampatament mediu sau lung</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store