B460MCA_PM

Tourneo Courier

2018

Montaţi orice accesoriu aveţi nevoie pentru necesităţile dvs. de transport. Fiecare set de bare de acoperiş a fost configurat pentru a se potrivi unui model specific Ford. Barele de acoperiş – dacă nu sunt montate din fabrică – sunt necesare pentru montarea barelor transversale de acoperiş.

Şine de plafon argintiu pentru Ford Tourneo Courier 2018

1 944 449
€ 366,83
Necesare pentru montarea barelor transversale de plafon, în cazul în care nu sunt deja montate din fabrică

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.