Ranger

2022

Plafoanele rigide originale ale autovehiculului dvs. Ford transformă rapid zona de încărcare a autovehiculului dvs. Ford Ranger într-un portbagaj stil wagon, cu ferestre. O potrivire perfectă garantată.

ARB* Hard Top pachet, Ascent, cu suport pentru baza plafonului ARB, Negru Glossy pentru Ford Ranger 2022

2 725 912
€ 0,00
<p>Pachetul conține hard top-ul ARB Ascent, cadrul intern ARB, kitul ARB J-brace, suportul pentru baza plafonului ARB și kitul de montare a suportului pentru baza plafonului ARB . Hard top-ul se montează pe ferestre care se deschid &icirc;n 2 direcții, fereastra care se deschide &icirc;n sus și portiera spate. Oferă depozitare sigură și protejează de intemperii, cu și mai mult spațiu de depozitare pe suportul pentru baza plafonului.</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Double Cab Wildtrak Limited Platinum XL XLT FX4/Tremor Wildtrak X
Detalii compatibilitati: Cabină dublă. Atenție: Pentru a sprijini integritatea structurală a cutiei de încărcare, când sunt montate accesorii înălțate cu sarcini mari, Ford recomandă instalarea consolelor de consolidare a cutiei de încărcare. Consolele de consolidare a cutiei de încărcare sunt disponibile separat ca piesă de service Ford. Vă rugăm să contactați dealer-ul dvs. local Ford pentru informații suplimentare.

*Contactaţi dealerul Ford local pentru informaţii despre preţ.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store