J97U

Ranger

2006

Cu designul său estetic și funcțional, sistemul POWERMOUNT nu are limite; vă puteți plasa telefonul mobil în cel mai convenabil loc pentru confortul dvs. personal.

Bury* Suport telefon cu încărcare wireless, încărcare rapidă QI pentru Ford Ranger 2006

2 332 681
€ 132,48

Suport pentru smartphone OEM Premium Quality pentru consola centrală, consola de mijloc, panoul de bord sau, alternativ, un suport pentru stâlpul A. Sistem universal de încărcare smartphone, uşor de utilizat, format din bază de montare, braţ de suport flexibil şi soclu de încărcare prin inducție Qi pentru telefoane smartphone compatibile Qi. Prevăzut și cu 1 conector de tip USB C pentru încărcare prin cablu, care poate fi utilizat pentru telefoanele care nu sunt compatibile Qi. Cu indicator al stării de încărcare cu LED. Sistemul ajustabil cu patru axe asigură poziţionarea optimă a dispozitivului auxiliar în braţul suportului. Se potriveşte perfect oriunde în interiorul autovehiculului dvs. Ford, datorită design-ului său modern, a materialelor de înaltă calitate şi a opţiunilor de poziţionare multiple. Opţiunea de montare cu bandă adezivă face sistemul interschimbabil şi poate fi îndepărtat fără a lăsa urme. Este posibilă şi montarea definitivă cu şuruburi. De la USB la adaptorul cu iluminare pentru încărcarea telefoanelor iPhone® (începând cu versiunea iPhone® 5) şi Micro USB pentru toate celelalte dispozitive sunt disponibile separat ca accesoriu. Dimensiunile max. pentru telefon: înălțime: universală, lățime: 60 mm – 90 mm, adâncime: 6 mm – 10 mm. Tensiune de funcționare: 10V – 16V, consum de curent max.: 2A. Performanța încărcării inductive: 5W, tensiune de încărcare prin USB: 5V, curent de încărcare prin USB: 3A. Intervalul temperaturii de funcționare: între -20°C și +70°C. Aprobări: CE, BIN/RECYCLING și RoHS

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.