Mondeo

2010

Jantele din aliaj oferă autovehiculului dvs. Ford un aspect unic şi personal, fiind proiectate astfel încât să completeze designul acestuia din fiecare unghi. Fiecare jantă este testată împreună cu toate tipurile de caroserie pentru a se asigura calitatea, siguranţa şi, bineînţeles, aspectul extraordinar.

Jantă din aliaj 17" design cu 5 x 2 spiţe, Sparkle Silver pentru Ford Mondeo 2010

1 775 346
€ 289,85
7 x 17", offset 50, pentru anvelope 215/50 R17, nu pentru motoarele pe benzină de 1,6 l. Include doar janta din aliaj, fără accesorii. Componente suplimentare sunt necesare pentru instalare.<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.

Jantele din aliaj auto-omologate de la FORD sunt dezvoltate cu accentul pe siguranță:

  • Oferă soluția perfectă pentru autovehiculul dvs., împreună cu certificatul de confirmare (COC).
  • Fabricată în conformitate cu sistemul de management al calității DIN ISO 9001
  • Respectă specificațiile globale ale FORD și este testată temeinic pentru rezistență și durabilitate.
  • Fabricată din materiale de calitate superioară, de ultimă generație.
  • Prezintă un finisaj rezistent la frigul din timpul iernii și este testată la expunerea îndelungată la ceață salină, pentru a asigura o rezistență excelentă la coroziune.
  • Fiecare jantă este verificată cu raze X pentru detectarea defectelor de fabricație.
  • Este examinată pe o perioadă extinsă pe bancurile de testare, precum și pe autovehicul, pentru a se asigura menținerea nivelurilor de siguranță pe întreg ciclul de viață al autovehiculului, precum și a performanțelor și caracteristicilor de rulare.
  • Puteți reutiliza piulițele de roată și capacul central FORD originale, astfel încât nu aveți nevoie de piese suplimentare.
  • Este proiectată special pentru autovehiculul dvs. FORD, ceea ce înseamnă că nu necesită nicio modificare, prin urmare nu există cerințe ascunse de îndeplinit – doar „montați și uitați”.
  • Proiectată să completeze stilul general al autovehiculului.
  • Beneficiază de garanție FORD
Accesoriu compatibil cu: 4-door 5-door Wagon

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Preţul este pe jantă din aliaj şi exclude anvelopa şi piesele de montaj.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store