CD340_G

Galaxy

2010

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Thule®* Suport spate pentru transport bicicletă Coach 276, pentru 3 biciclete, pliabil și rabatabil pentru Ford Galaxy 2010

2 353 444
€ 707,40

Suportul mic și ușor de la Thule® se poate plia cu ajutorul pedalei practice pentru acces ușor la portbagaj, chiar și cu bicicletele montate. Prevăzut cu mecanism de pliere brevetat pentru o dimensiune de depozitare foarte compactă, se potrivește în majoritatea spațiilor de portbagaj pentru depozitare. Construcție ușoară inteligentă, șine extensibile pentru biciclete cu distanță între axe mai mare, dispozitiv anti-furt și suporturi pe cadre de biciclete detașabile pentru încărcarea fără probleme a bicicletelor. Cuplajul reglabil cu funcția de acționare cu o singură mână permite montarea ușoară pe cârligul de remorcare. Suportul pentru bicicletă este adecvat pentru cadre de biciclete cu diametru de 22 mm – 80 mm. Suportul poate fi blocat pe cârligul de remorcare, de asemenea și bicicletele pot fi blocate pe suport. Capacitate de încărcare max. 60 kg, max. 25 kg pentru fiecare bicicletă, greutate aproximativ 19 kg, inclusiv adaptor cu 13 pini. Dimensiune: 106 x 76 x 28 cm Vă rugăm să reţineţi: Greutatea brută montată (greutatea accesoriului şi sarcina lui împreună) nu trebuie să depăşească limita de greutate permisă de cârligul de remorcare. Aveți grijă când înclinați suportul cu bicicletele încărcate. Părțile proeminente cum ar fi ghidonul pot atinge solul și s-ar putea deteriora. Vă rugăm să luați măsurile de siguranță necesare.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.