Fiesta

2017

Accesoriul perfect pentru transportarea echipamentului dvs. sportiv de iarnă. Suportul confortabil pentru până la 8 perechi de schiuri sau 6 snowboard-uri, în funcţie de tipul de suport selectat.

Thule®* Suport de transport schiuri SnowPack 7326 pentru Ford Fiesta 2017

2 117 636
€ 275,38
<p>Pentru 6 perechi de schiuri sau 4 snowboard-uri, cu sistem de blocare pentru schiuri/snowboard-uri și suportul de acoperiș, lățime de &icirc;ncărcare de 75 de cm, reglabil pe &icirc;nălțime, datorită sistemului vertical pe bază de arcuri integrat, fixează sigur schiurile și snowboard-urile prin intermediul articulațiilor din cauciuc ultra moi, care fixează fără să zg&acirc;rie suprafețele, sunt ușor de deschis și &icirc;nchis, prin intermediul butonului de apăsare supradimensionat put&acirc;nd fi acționat și cu mănuși , spațiu liber mărit pe acoperiș pentru schiuri cu legături &icirc;nalte, mulțumită pieselor extensibile care ridică suportul, se poate utiliza pentru toate profilele suporților de bază, greutate proprie 4,8 Kg</p>
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store