Fiesta

2017

Cârligele de remorcare detaşabile sunt concepute pentru o manevrare uşoară, compatibilitate perfectă şi integrare în sistemele electrice ale autovehiculului dvs. Ford. Cuplajul de remorcare poate fi detaşat cu uşurinţă atunci când nu vă este necesar.

Cârlig de remorcare detașabil pentru Ford Fiesta 2017

2 344 267
€ 404,25
<p>Doar &icirc;n combinație cu kitul electric specific autovehiculului.Permite activarea sistemului de control al balansării remorcii prin intermediul sistemului standard de control electronic al stabilității (CES)</p>. Pentru capacitatea de tractare, vă rugăm să verificaţi documentul COC / documentul de înregistrare al vehiculului.<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale
Detalii compatibilitati: Excepție ST-Line și vehiculele cu motor de 1.1 l benzină. Montarea nu este posibilă cu următoarele combinații de echipamente: Active cu acoperiș panoramic plus roată de rezervă, ST-Line cu roată de rezervă. Vehicul MHEV cu acoperiș panoramic.

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store