Fiesta

2017

Fiţi avertizat în avans. Datorită unui sistem de parcare care detectează în mod fiabil obstacolele din faţa şi din spatele dvs. Senzorii de parcare faţă şi spate sunt disponibili în kit-uri separate.

Xvision (SCC)* Senzori de parcare față, cu 4 senzori negru mat pentru Ford Fiesta 2017

2 231 907
€ 182,22
<p>Oferă un sistem de detectare a obstacolelor care include avertizare acustică cu emiterea unui beep intermitent ascendent și a unui ton sonor puternic c&acirc;nd autovehiculul se află foarte aproape de obstacol. Senzorii plați sau unghiulari incluși &icirc;n pachet permit montarea &icirc;n funcție de forma barei de protecție. Senzorii pot fi, de asemenea, vopsiţi &icirc;n culoarea caroseriei. Vă rugăm să rețineți că pot fi necesare piese suplimentare și implicit un cost adițional pentru finalizarea montajului. Oferta este valabilă &icirc;n limita stocului disponibil. Detalii la dealerii autorizați Ford.</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door Titanium Trend
Detalii compatibilitati: Doar pentru Trend, Cool si Connect, Titanium

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store