Fiesta

2017

Dacă vreţi să călătoriţi mai confortabil, achiziţionaţi această cotieră care vă permite totodată să economisiţi spaţiu de depozitare.

Rati* Cotieră Design Armster OE1, cu slot USB integrat pentru încărcarea bateriei dispozitivelor mobile pentru Ford Fiesta 2017

2 227 703
€ 147,41
Cotieră pliabilă cu montare în partea laterală a scaunului conducătorului auto. Cuprinde o cutie de depozitare integrată, cu suprafață aderentă și tapițată cu piele artificială, reglabilă pe înălțime, amortizare a închiderii / deschiderii, parte superioară culisantă și conexiune USB de încărcare în interior (numai alimentare electrică). Capacitate de depozitare aprox. 1 litru, culoare neagră. Se livrează cu adaptorul de montare specific vehiculului<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
  • Furnizor excepțional de accesorii inovatoare pentru confort la condus
  • Construcție de calitate superioară la standarde FEO, dintr-un amestec de materiale durabile, de ultimă generație
  • Dezvoltare și proiectare ghidate de analiza modului de defecțiune și a efectelor acesteia (FMEA – Failure Mode and Effects Analysis)
  • Proiectată să ofere un nivel ridicat de confort, în combinație cu caracteristici practice suplimentare
  • Produsă într-o instalație ecologică care folosește energie regenerabilă, cu ventilație naturală, fără consum de gaze și fără aparate de aer condiționat
  • Fabricată în conformitate cu sistemele de management al calității DIN ISO 9001 și DIN ISO 14001
  • Procesul de asigurare a calității implică cicluri pentru testarea durabilității, rezistenței la temperaturi ridicate și scăzute, inflamabilității, rezistenței la abraziune, frecare și pătare, dezvoltării mirosurilor și aburirii (nivelul de condens pe geamuri sau pe ornamentele interioare)
  • Testată temeinic pe vehicule pentru a se asigura instalarea și funcționarea perfecte
  • Ușor de instalat
  • Beneficiază de garanția furnizorului de 2 ani
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store