NOUL FORD FOCUS


Îți prezentăm noul Ford Focus. Cu un design frontal nou și o gamă de funcții de conectivitate next-level, o motorizare avansată nouă EcoBoost Hybrid și noua tehnologie cu transmisie automată, opțională, cu dublu ambreiaj PowerShift.

Pentru Noul Focus este disponibilă o gamă variată de serii și stiluri de caroserii, cu performanță deosebită, tehnologie inteligentă și un aspect pe măsură, ce întoarce capete.

URMARESTE-L IN ACTIUNE

SYNC 4

Ford SYNC 4 cu navigare conectată, Ford Secure și ecranul tactil de 13,2” se integrează perfect cu telefonul tău inteligent prin aplicația FordPass, permițându-ți să controlezi totul în Focus, de la apeluri telefonice până la blocarea de la distanță, muzică și navigare.

Noul Focus
Noul Focus

ECOBOOST HYBRID

Un motor electric alimentat cu baterii ajută la susținerea motorului, îmbunătățește eficiența și reduce emisiile. Frânarea regenerativă încarcă bateria hibridă ușoară a modelului Focus în timp ce conduci, astfel încât nu e nevoie să te conectezi. Disponibil cu transmisie manuală sau automată.

ALEGE MOTORIZAREA

Noul Focus oferă o gamă de motorizări impresionante. Indiferent dacă alegi motorul pe benzină EcoBoost sau una dintre opțiunile hibride EcoBoost, cutie de viteză manuală cu 6 trepte sau automată PowerShift cu 7 trepte – te vei bucura de o economie de combustibil remarcabilă și de emisii reduse de CO 2.

ECOBOOST HYBRID


Emisii CO 2

119-149 G/KM


Transmisie

MANUALA / AUTOMATA


Consum de combustibil

5,4 - 6,0

ECOBLUE DIESEL


Emisii CO 2

123-139 G/KM


Transmisie

AUTOMATA


Consum de combustibil

4,9 - 5,4

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store