V363MCA

Transit

2019

Gama disponibilă de suporturi de înaltă calitate pentru transportul bicicletelor pentru cârlige de remorcare vă permite să vă luaţi bicicletele cu dvs. într-un mod sigur şi convenabil.

Uebler* Suport spate pentru transport bicicletă F24, pentru 2 biciclete pentru Ford Transit 2019

2 474 456
€ 503,92

Suport pentru biciclete foarte mic și ușor, montat pe cârligul de remorcare, pentru 2 biciclete. Datorită sistemului de pliere brevetat, luminile din spate, suporturile bicicletei și cadrul de susţinere pot fi pliate complet, suportul este blocabil pe cârligul de remorcare, iar bicicletele sunt, de asemenea, blocabile pe suport.

Vă rugăm să aveţi în vedere: Greutatea brută montată pe cârligul de remorcare (greutatea produsului accesoriu împreună cu cea a sarcinii sale) nu trebuie să depășească limita de greutate permisă de cârligul de remorcare

Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Double chassis cab Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Kombi Van N1 Single chassis cab Skeletal chassis Bus M2

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.