Transit

2019

Montaţi orice accesoriu aveţi nevoie pentru necesităţile dvs. de transport. Fiecare suport de bază pentru acoperiş a fost configurat pentru a se potrivi unui model specific Ford şi se poate bloca pentru protecţia anti-furt. Suporturile de bază pentru acoperiş – dacă nu sunt montate din fabrică – sunt necesare pentru montarea barelor transversale de acoperiş.

Q-Top® (Q-Tech)* Suport bare transversale cu set de 2 bare transversale de acoperiș pentru Ford Transit 2019

2 539 261
€ 204,04
<p>Suport cu 2 bare transversale de acoperiș cu kit de instalare. Include difuzoare frontale pentru a preveni zgomotul vântului. Se poate folosi cu o bară transversală portbagaj individuală suplimentară. (3 necesare pentru ampatament mediu și lung, 4 necesare pentru ampatament lung extins)</p>
Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Kombi Van N1 Bus M2
Detalii compatibilitati: <p>Vehicule cu acoperiș mediu sau înalt</p>

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store