Transit

2019

Asigurați-vă autovehiculul cu dispozitivul de avertizare pentru marșarier, care alertează pietonii prin intermediul unui semnal sonor.

Brigade®* Dispozitiv de Avertizare pentru Mers Înapoi, zgomot alb SA-BBS-97 pentru Ford Transit 2019

2 583 089
€ 118,05
<p>Rezistență medie, alarmă de avertizare pentru mers înapoi, premium, proiectată să emită o avertizare sonoră persoanelor din zona periculoasă din jurul unui vehicul care se deplasează în marșarier. Emite zgomot alb bbs-tek®, alarma nu afectează auzul și sunetul este limitat la zona periculoasă.</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Double chassis cab Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Kombi Van N1 Single chassis cab Skeletal chassis Bus M2

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store