V363MCA

Transit

2019

Conducerea în marșarier a vehiculului dvs. Transit cu încărcare completă în spate este o provocare , însă vă ajută Oglinda interioară cu afișare completă, datorită căreia aveți un câmp vizual clar, neblocat, panoramic, în spatele dvs.

Oglindă inteligentă pentru Ford Transit 2019

2 480 126
€ 877,49

Oglinda inteligentă utilizează o cameră digitală orientată spre spate pentru a capta imagini video și a le transmite către afișajul LCD integrat în aceasta.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Van Double Cab in Van Kombi M1 Kombi N1 Kombi Van M1 Kombi Van N1 Bus M2
Detalii compatibilitati:

Pentru vehicule cu uși de marfă spate, fără geamuri

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.