Ranger

2012

Nu este nevoie să urcați sau să vă întindeți, acele încărcături dificile sunt acum mai ușor de manevrat utilizând platforma de încărcare glisantă, pur și simplu glisați-o către exterior și încărcați.

Pickup Attitude* Platformă de încărcare glisantă negru mat pentru Ford Ranger 2012

2 490 224
€ 1 353,18
<p>Platforma glisantă este proiectată să faciliteze &icirc;ncărcarea și descărcarea fără necesitatea de a urca &icirc;n zona de &icirc;ncărcare.</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: Single Cab RAP Cab Double Cab Wildtrak

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store