Fiesta

2017

Sporeşte performanţa de conducere şi de manevrare - creând, de asemenea, un aspect mai sportiv - coborând autovehiculul dvs. cu aproximativ 30 mm.

Eibach®* Kit de coborâre a suspensiei pentru Ford Fiesta 2017

1 569 225
€ 251,80
<p>&Icirc;mbunătățește performanța și aspectul vehiculului datorită scăderii centrului său de greutate, mențin&acirc;nd stabilitatea și aderența la gestionarea virajelor. Proiectat pentru a funcționa perfect cu amortizoarele montate din fabrică. Arcuri proiectate progresiv, testate de inginerii de suspensie Eibach&reg;* și de profesioniștii din domeniul condusului de performanță. &nbsp;Asigură un aspect pur sportiv și o manevrabilitate de &icirc;naltă performanță, fără a compromite &nbsp;siguranța sau confortul la volan. Testat TUV la cel mai &icirc;nalt standard de calitate auto &icirc;n conformitate cu ISO /TS 16949.<br />Cobor&acirc;re față/ spate cu aproximativ 30 mm/ 25 mm</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale
Detalii compatibilitati: Pentru motoarele pe benzină, cu excepția ST

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store