Fiesta

2017

Un accesoriu care atrage toate privirile pentru un şofer sportiv, pentru care performanţa contează mai mult. Cu inserţii din cauciuc anti-derapante, este un design de calitate şi o caracteristică de siguranţă care completează stilul sportiv al autovehiculului dumneavoastră.

Învelişuri pedale sport din oţel pentru Ford Fiesta 2017

1 835 213
€ 52,30
Kit de 3 ornamente sport pentru pedale<br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door A-Line Titanium Trend Vignale
Detalii compatibilitati: Pentru transmisie manuală. Cu excepția ST-Line și ST

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store