Fiesta

2017

Mai mult înseamnă mai mult Kiturile de suspensie cu arcuri elicoidale / amortizoare coil-over Ford Performance vă oferă capacități de reglare mai fină, dinamică de manevră și experiență de condus îmbunătățite.

Set suspensie arcuri elicoidale / amortizoare coil-over din oțel inoxidabil cu arcuri vopsite în câmp electrostatic în culoarea Ford Performance Blue pentru Ford Fiesta 2017

2 317 814
€ 2 123,97
<p>Amortizoare din oțel inoxidabil cu setări individuale ajustabile la comprimare și decomprimare. Arcuri vopsite în câmp electrostatic în culoarea Ford Performance Blue. Kit complet asamblat și ajustat în prealabil. Permite coborârea reglabilă</p><br/><br/>
NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST
Detalii compatibilitati: ST

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store