B479

Fiesta

2017

Kit bară rigidizare Performance din carbon pentru Ford Fiesta 2017

2 333 633
€ 498,12

Aspect lucios, în formă elipsoidală, cu logo-ul Ford Performance, gravat cu laser, și bare de rigidizare cu design de carbon, care sunt vopsite în negru.Carbonul este finisat cu un lac rezistent și durabil. Fabricat din aluminiu tubular de înaltă rezistență, curbat manual și cu legături sudate manual. Livrat cu șuruburi, piulițe și distanțiere premium din oțel inoxidabil. Lungime: 1182.7 mm, secțiune transversală: 42,94 mm x 18,11 mm. Dimensiunea logo-ului: 92 x 30 mm. Greutatea proprie: 1.675 kg. Kitul include materialul de montaj și manualul de instalare. Sunt necesare suplimentar 4 piulițe originale pentru strunguri Ford pentru instalare. Acestea trebuie comandate separat (vă rugăm să vă adresați dealerului FORD pentru mai multe informații). Rețineți: instalarea necesită cunoștințe tehnice avansate. Este recomandată montarea de către un tehnician FORD.NOTĂ IMPORTANTĂ: Instalarea trebuie să se facă exclusiv de un specialist din cadrul unui service auto. Deteriorarea oricărei piese din cauza montării incorecte nu este acoperită de garanţie.
Accesoriu compatibil cu: 3-door 5-door ST A-Line ST-Line Titanium Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Vă rugăm să contactaţi dealerul dvs. Ford pentru costuri suplimentare de montare. Vă rugăm să reţineţi că pot fi necesare piese suplimentare. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.