Edge

2018

Încărcarea wireless Qi este o tehnologie care permite încărcarea echipamentelor mobile pe distanțe scurte fără un cablu. Receptoarele de încărcare ACV* INBAY Qi adaugă funcționalitate wireless Qi.

ACV* Receptor de încărcare INBAY Qi universal, cu conector USB 3.1 Tip C, de culoare neagră pentru Ford Edge 2018

2 344 019
€ 16,11
<p>Permite &icirc;ncărcarea fără fir pentru smartphone-urile care nu sunt compatibile cu Qi. Poate fi instalat cu ușurință &icirc;ntre carcasa telefonului și husa de protecție existentă. Pentru utilizarea &icirc;n combinație cu &icirc;ncărcătorul universal INBAY sub formă de pahar sau cu orice alt dispozitiv de &icirc;ncărcare fără fir compatibil Qi</p>
Accesoriu compatibil cu: Sport ST-Line Titanium Trend Vignale

*Preţ recomandat de vânzare, TVA inclus. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

*Accesoriile identificate sunt accesorii alese cu grijă de la furnizori terți și pot avea diferite condiții de garanție, iar detaliile acestora pot fi obținute de la dealerul dvs. Ford. Denumirea Bluetooth® și logourile sunt proprietatea Bluetooth SIG, Inc. și orice utilizare a unor astfel de mărci de către compania Ford Motor Company se face sub licență. Denumirea iPhone/iPod și logourile sunt proprietatea Apple Inc. Celelalte mărci și denumiri comerciale sunt deținute de respectivii proprietari.

Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store