ford roti complete

Roti de iarna complete

Siguranta pentru iarna intr-un pachet complet.

Te asteptam pentru a gasi impreuna solutii privind rotile de iarna complete. Colegii nostri specializati in acest domeniu te pot sfatui cu privire la combinatia potrivita de jante / anvelope pentru vehiculul tau si iti pot oferi o selectie completa de modele de jante din otel si aliaj cu anvelope, la preturi avantajoase.

Iti recomandam sa utilizezi anvelope de iarna odata ce temperatura exterioara este de 7 grade sau mai mica, datorita materialelor utilizate in aceste anvelope. In unele tari, aceasta este chiar o cerinta legala. Te rugam sa retii ca performanta specifica pe timp de iarna este garantata numai de anvelopele cu simbolul fulg de zapada pe peretele lateral.

Broșură roți de iarnă complete

Descarcă broșura pentru roți de iarnă complete.

Termeni si conditii:

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.