Digital și în siguranță. O nouă experiență Ford Service.

Înapoi la Promotii
Digital și în siguranță. O nouă experiență Ford Service.

Alege Ford Service pentru o experienta fara griji.

Am pregatit o serie de servicii noi care te vor ajuta sa reincepi activitatea la parametri optimi.

Campanie Fast Start

Începe anul 2024 cu un zâmbet. Un nou an aduce noi oportunități și oferte. Prin urmare, pentru a te ajuta să intri cu viteză în 2024, îți oferim o reducere de 200 Lei la reparații mecanică sau vânzări accesorii originale de minim 1000 Lei. Programează-te online pe site sau prin aplicația Ford Pass folosind codul FordService200.

Programează-te acum Termeni și condiții
Ford Video Check.

Prin serviciul Ford Video Check vei afla despre conditia tehnica a masinii direct pe telefon, tableta sau computer. Vei primi un clip video detaliat cu inspectia acestuia, precum si cu eventuale lucrari suplimentare de efectuat si costurile aferente, totul la un click distanta.

Află mai multe
Ford Motorcraft.

Ford Motorcraft iti ofera cele mai bune oferte pentru vehiculele mai vechi de 4 ani sau iesite din garantie. Alege serviciile noastre digitale, in siguranta.

Află mai multe
MicronAir Protect – Filtru aer habitaclu.

Este perioada potrivita ca tu sa acorzi atentie aerului din masina ta. Disponibil pentru o gama din ce in ce mai mare de modele Ford, filtrul de aer habitaclu MicronAir Protect ofera protectie atat impotriva mirosurilor neplacute, cat si impotriva virusilor (99,9 %).

Află mai multe
Programari service online.

Programarile service online reprezinta cea mai simpla modalitate de a accesa servicii de revizii si reparatii. Selectati tipul de serviciu dorit, data si ora. De asemenea, puteti specifica daca doriti masina de curtoazie sau preferati serviciul nostru de preluare-livrare.

Programare service

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: