FORD RANGER RAPTOR


Ranger Raptor a fost dezvoltat pentru performanță off-road. Acesta este un vehicul realizat în întregime pentru a domina fiecare mediu. Și nu mai există altul ca el.

ranger raptor 4

SISTEM DE GESTIONARE AL TERENULUI

Atunci când faci off-road, fiecare teren necesită o abordare diferită. Pentru a te ajuta să profiți la maximum de capacitățile lui Ford Ranger Raptor, Sistemul de gestionare a terenului îți permite să reglezi în mod radical accelerația, controlul tracțiunii, sensibilitatea direcției, comportamentul la schimbarea vitezelor și multe altele. Alege dintre cele șase moduri diferite pentru a amplifica la maximum performanța în toate condițiile: modul „Normal”, modul „Sport”, modul „Iarbă, pietriș și zăpadă”, modul „Noroi și nisip”, modul „Stâncă”, iar pentru o performanță imbatabilă pe teren accidentat, modul „Baja”.

Configureaza

RIDICARE SI COBORARE USOARA A HAYONULUI

Noul Ranger Raptor este disponibil acum cu un hayon Easy Lift. Designul inteligent face ca hayonul camionetei să se simtă în mod semnificativ mai ușor și permite să îl deschizi și să îl închizi cu ușurință.

Configureaza
ranger raptor 5
ranger raptor 6

CONTROL LA COBORAREA IN PANTA

Funcția de control la coborârea pantei are scopul de a regla viteza la coborârea pantelor în condiții off-road, fără a fi nevoie să atingi pedala de frână sau de accelerație, și funcționează inclusiv la deplasarea în marșarier.

Configureaza