NOUL RANGER CABINĂ SIMPLĂ


Există un motiv pentru care Ford Ranger continuă să fie cel mai bine vândut pick-up din Europa.

Având partea din spate descoperită și un design robust, fiecare centimetru este folosit pentru a spori latura utilitară. Lipsa scaunelor din spate oferă modelului Ranger Cabină Simplă o platformă de încărcare extinsă pentru a completa sarcina sa utilă impresionantă.

Oferă o capacitate excepțională de încărcare, de o tonă, este capabil să tracteze până la 3.500 kg și este disponibil într-o gamă de transmisii opționale de 4x2 sau 4x4, pentru rezistență off-road: Ranger Cabină Simplă îți face viața profesională mai ușoară.

PLATFORMĂ DE ÎNCĂRCARE

Ranger Regular Cab îți oferă un volum impresionant de încărcare de 1876 de litri. Punctele de ancorare robuste și conforme DIN te ajută să transporți în siguranță încărcătura.

Configureaza

HAYON

Hayonul modelului Ford Ranger își extinde acum funcțiile și devine banc de lucru! Dispune de un mecanism facil de ridicare / coborâre de tip easy lift, de compartimente de prindere încorporate, de suporturi de pahare și chiar de un deschizător de sticle!

Configureaza

CONECTIVITATE

De la control vocal îmbunătățit, navigație și conectivitate pentru smartphone până la încărcarea la bord a dispozitivelor sau capacitatea de a furniza energie pentru uneltele tale electrice, Ranger oferă o gamă impresionantă de tehnologii de conectivitate și asistență de ultimă generație.

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store