NOUL RANGER CABINĂ EXTINSĂ


Cel de-al doilea rând de scaune de la Ranger Cabină Extinsă îți permite să transporți încă doi pasageri. Acest lucru este perfect pentru acele ocazii când ai nevoie de ajutor suplimentar pe teren.

Nu e de mirare că Ford Ranger încă este cel mai bine vândut pick-up din Europa.

Cu o capacitate excepțională de încărcare de o tonă, capabil să tracteze până la 3.500 kg, plus o gamă formidabilă de motorizări și o capacitate off-road robustă: Ranger Cabină Extinsă îți ușurează viața profesională.

MAI MULT SPAȚIU PENTRU NEVOILE TALE

Ford Ranger Cabină Extinsă dispune de un al doilea rând de scaune, care îți permite să transporți doi pasageri în plus atunci când ai nevoie.

Configureaza

PLATFORMĂ DE ÎNCĂRCARE ȘI HAYON

Ranger Cabină Extinsă oferă un volum impresionant de încărcare de 1483 de litri. Dispozitivele de ancorare robuste, conforme DIN te ajută să transporți în siguranță încărcătura. Iar hayonul își extinde acum funcțiile și devine banc de lucru, dispunând de compartimente de prindere cu cleme încorporate, suporturi pentru pahare și chiar un deschizător de sticle!

Configureaza

ILUMINARE ZONALĂ ȘI CAMERĂ 360

Accesează iluminarea zonală exterioară prin SYNC 4 sau de la distanță prin intermediul aplicației FordPass pentru a ilumina diferite zone din jurul vehiculului tău Ranger. O cameră de 360 de grade afișează și o imagine panoramică a vehiculului tău Ranger, lucru care poate fi util atunci când încerci să eviți obstacole dificile.

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store