NOUL RANGER CABINA DUBLA


Cu scaunele sale spațioase de pe rândul al doilea, Ford Ranger Cabină Dublă te ajută pe tine și pe pasagerii tăi să ajungeți în locurile dorite beneficiind de tot confortul unui vehicul excepțional destinat transportului de pasageri.

Acesta este motivul pentru care Ford Ranger continuă să fie cel mai bine vândut pick-up din Europa!

Oferă o gamă formidabilă de opțiuni de motoare, capacitate excepțională de încărcare de o tonă, capacitate de remorcare de până la 3.500 kg și agilitate robustă pe teren accidentat. Noul Ranger Cabină Dublă îți face viața profesională mai confortabilă și timpul liber semnificativ mai distractiv.

CONFORT PENTRU PASAGERII DIN SPATE

Interiorul modelului Ford Ranger Cabină Dublă oferă tot confortul unui vehicul de pasageri premium. Și, cu un al doilea rând spațios de scaune, există suficient loc pentru excursii cu familia, odată ce ai terminat programul de lucrul!

Configureaza

CONECTIVITATE

De la control vocal îmbunătățit, navigație și conectivitate pentru smartphone până la încărcarea la bord a dispozitivelor sau capacitatea de a furniza energie pentru uneltele tale electrice, Ranger oferă o gamă impresionantă de tehnologii de conectivitate și asistență de ultimă generație.

Configureaza

MOTORIZARE

Noul motor turbo EcoBlue Diesel de 2,0 litri de la Ranger oferă 170 CP și un cuplu de 405 Nm sau 205 CP și 500 Nm cu turbocompresor bi-turbo. Există chiar și versiunea cu motor diesel EcoBlue V6 de 3,0 l, care asigură un cuplu impresionant de 600 Nn și 240 CP. Împreună cu sistemul său avansat cu tracțiune integrală, modelul cu cabină dublă își face treaba foarte bine.

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store