Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD TRANSIT KOMBI

Cu trei randuri de scaune si spatiu de incarcare impresionant, Transit Kombi este un ‘shuttle-bus’ conceput pentru a transporta pana la noua persoane la fel de usor cum transporta si marfa. Iar o serie larga de tehnologii inteligente, inclusiv Asistenta la Plecarea din Rampa si un sistem de control al vitezei de croaziera, ajuta la indeplinirea fiecarei sarcini fara efort.

VEZI DETALII

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Transit EU 3_RAN_M_G_46771_16x9 2160x1215

MOTOR FORD ECOBLUE 2,0 LITRI

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil intr-o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Noul Transit este disponibil si cu un motor HDT (vehicul de mare tonaj) pentru clientii care au nevoie de ceva mai multa capabilitate. Acest motor produce un cuplu si mai mare, fiind ideal pentru conversiile mai mari.

Ford Kombi eu_4_V362_42319_R_44208 16x9 2160x1215 Gallery_D_T_M 2

TRANSPORT PERSOANE – PANA LA 9 LOCURI

Cele 3 randuri de scaune disponibile pe versiunea Transit Kombi permit transportarea pana la 8 pasageri in confort deplin. O usa laterala glisanta si o treapta laterala ofera access usor la al doilea si al treilea rand de scaune.

Ford Transit Chassis cab EU 3_V363C_46923_L_49644 16x9 2160x1215 FC_D_T_M

SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8" cu gesturi de ciupire si glisare pentru a naviga intuitiv. Live Traffic te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Poti chiar sa solicitati o lista de restaurante locale doar spunand „I'm hungry"(„Imi este foame”).

ford fordpass eu connectivity component sf

APLICATIA DE AFACERI PENTRU VEHICULE CONECTATE

Creata special pentru vehicule comerciale cu modem incorporat FordPass Connect, aplicatia FordPass Pro permite accesul la o serie de caracteristici utile. Ne asiguram ca echipam tot mai multe dintre noile noastre vehicule comecriale cu conectivitate deplina.

Ford Transit EU 5_V363_38042_G_38226_16x9 2160x1215

SISTEMUL FORD EASY FUEL

Aceasta tehnologie utila face sa fie practic imposibila alimentarea gresita a masinii, deoarece duza pompei nu se va potrivi. Mai mult, datorita faptului ca sistemul Ford Easy-Fuel este un sistem fara buson, nu va mai trebui sa atingi niciodata un buson murdar.

AFLA MAI MULTE DESPRE GAMA FORD TRANSIT

Broșura Ford TRANSIT

Descarcă prezentarea modelului Ford Transit în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.