FORD TRANSIT VAN CABINA DUBLA (DCIV)


Combinand confortul premium al pasagerilor cu tenacitatea renumita Ford Transit.
Cu Transit Double-Cab-in-Van exista spatiu din belsug pentru intreaga echipa de lucru, plus tot echipamentul acesteia.
Trei scaune pentru pasagerii din fata, plus un al doilea rand spatios de scaune, permit transportarea a pana la opt pasageri. O usa laterala glisanta complet vitrata asigura acces nerestrictionat pentru pasagerii din spate. Iar un perete fix separa confortabil scaunul din randul al doilea de spatiul de incarcare din spate.
Trei optiuni disponibile de ampatament ofera furgonetei Double Cab-in-Van o capacitate de incarcare de pana la 10,6 metri cubi in varianta L4 (ampatament extins). E suficient pentru trei europaleti standard.

MOTOR FORD ECOBLUE 2,0 LITRI

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil intr-o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Noul Transit este disponibil si cu un motor HDT (vehicul de mare tonaj) pentru clientii care au nevoie de ceva mai multa capabilitate. Acest motor produce un cuplu si mai mare, fiind ideal pentru conversiile mai mari.

Configureaza

SISTEM DE ASISTENTA LA PASTRAREA BENZII

Sistemul de mentinere a benzii de mers utilizeaza o camera orientata in fata, pentru a detecta daca ai iesit in mod accidental de pe banda ta de mers. Sistemul de asistenta la mentinerea benzii asigura asistenta prin cuplul de directie, pentru a te ajuta sa revii pe banda corecta. Daca roata vehiculului atinge linia de demarcatie sau marginea drumului, Sistemul de avertizare la parasirea benzii te avertizeaza printr-o vibratie a volanului si prin afisarea unui avertisment vizual. Aceasta tehnologie se dezactiveaza automat la viteze mai mici de 64 km/h sau poate fi dezactivata si manual.

Configureaza

SISTEM DE ASISTENTA ACTIVA LA PARCARE

Asistenta activa la parcare a noului Transit face ca parcarea să fie mai simpla ca oricand. Sistemul identifica un spatiu de parcare de dimensiunea potrivita si te directioneaza automat in interior sau spre exterior, in timp ce tu controlezi pedalele si cutia de viteze. Pentru a te ajuta in marsarier, un ecran integrat in consola centrala iti arata obiectele pe care este posibil sa nu le observi, iar sistemul afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat atunci cand selectezi treapta de masarier.

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store