FORD TRANSIT KOMBI


Cu trei randuri de scaune si spatiu de incarcare impresionant, Transit Kombi este un ‘shuttle-bus’ conceput pentru a transporta pana la noua persoane la fel de usor cum transporta si marfa. Iar o serie larga de tehnologii inteligente, inclusiv Asistenta la Plecarea din Rampa si un sistem de control al vitezei de croaziera, ajuta la indeplinirea fiecarei sarcini fara efort.

MOTOR FORD ECOBLUE 2,0 LITRI

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil intr-o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Noul Transit este disponibil si cu un motor HDT (vehicul de mare tonaj) pentru clientii care au nevoie de ceva mai multa capabilitate. Acest motor produce un cuplu si mai mare, fiind ideal pentru conversiile mai mari.

Configureaza

TRANSPORT PERSOANE – PANA LA 9 LOCURI

Cele 3 randuri de scaune disponibile pe versiunea Transit Kombi permit transportarea pana la 8 pasageri in confort deplin. O usa laterala glisanta si o treapta laterala ofera access usor la al doilea si al treilea rand de scaune.

Configureaza

SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Alegi fie comenzile vocale, fie ecranul tactil color de 8" cu gesturi de ciupire si glisare pentru a naviga intuitiv. Live Traffic te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Poti chiar sa solicitati o lista de restaurante locale doar spunand „I'm hungry"(„Imi este foame”).

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store