FORD TRANSIT CONNECT KOMBI


Versatilitatea se afla in centrul Transit Connect Kombi. Exista mult spatiu pentru toti pasagerii tai pe cele doua randuri de scaune, plus toate bagajele lor in spate. Scaunele flexible iti permit sa maresti fara efort spatiu de incarcare. Si in versiunea cu ampatament mai lung (L2), exista loc si pentru al treilea rand de scaune.

O serie de tehnologii sofisticate, inclusiv controlul adaptiv al vitezei de croaziera cu limitator de viteza reglabil si asistenta pre-coliziune cu detectarea pietonilor, te ajuta pe tine, pasagerii tai si pe alti participanti la trafic sa ramaneti in siguranta.

MOTOR DIESEL 1.5L ECOBLUE

Motoarele noastre diesel, in versiunile de 75 CP, 100 CP si 120 CP, impresioneaza cu puterea lor rafinata si superba eficienta, oferind un consum de combustibil de 5l/100km si emisii de CO2 de 115 g/km. In deplasarile pe drumuri de oras sau de tara sau in calatoriile lungi pe autostrada, cuplul lor este inestimabil in zone inclinate sau cand depasesti.

Configureaza

FLEXIBILITATEA SCAUNELOR

Cu doua randuri de scaune, Transit Connect Kombi L1 (cu ampatament scurt) ofera un spatiu confortabil pentru pana la cinci adulti. Al doilea rand de scaune poate fi complet pliat in zona din spatele scaunelor din fata pentru a crea o suprafata plana, maximizand spatiul de incarcare atunci cand este necesar. In varianta cu ampatament mai lung (L2), un al treilea rand optional de scaune permite transportul pana la sapte persoane. Ca si in cazul celui de-al doilea rand, aceste scaune se pot plia complet pentru a creste spatiul de incarcare.

Configureaza

SYNC 3

Ford SYNC 3 este un sistem avansat care iti permite sa ramai conectat si sa iti controlezi telefonul, muzica si sistemul de navigatie. Controleaza-l fie prin comenzi vocale sau prin intermediul ecranului tactil color de 8” cu gesturi de ciupire si glisare, pentru navigare intuitiva. Functia Live Traffic te poate ajuta sa eviti ambuteiajele. Poti chiar sa accesezi o lista cu restaurantele locale spunand “Imi este foame”.

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store