FORD TRANSIT CONNECT CABINA DUBLA (DCIV)


Prin adaugarea unui al doilea rand de scaune, Transit Connect Double Cab-in-Van poate gazdui confortabil pana la cinci adulti. Si chiar si cu toate scaunele ocupate, exista inca suficient spatiu de incarcare pentru un europalet standard in spate.
Este echipat si cu tehnologii avansate, inclusiv Tempomat adaptiv cu dispozitiv reglabil de limitare a vitezei, Asistenta la pre-coliziune cu detectarea pietonilor si SYNC Ford 3. Asadar, indiferent daca te afli in orasul aglomerat, pe autostrada sau te indrepti spre scoala, aceasta autoutilitara este intotdeauna gata sa te ajute.

MOTOR DIESEL 1.5L ECOBLUE

Motoarele noastre diesel, in versiunile de 75 CP, 100 CP si 120 CP, impresioneaza cu puterea lor rafinata si superba eficienta, oferind un consum de combustibil de 5l/100km si emisii de CO2 de 115 g/km. In deplasarile pe drumuri de oras sau de tara sau in calatoriile lungi pe autostrada, cuplul lor este inestimabil in zone inclinate sau cand depasesti.

Configureaza

SENZORI DE PARCARE

Senzorii de parcare fata si spate te ajuta sa evaluezi distanta dintre vehicul si obstacolele din fata sau din spate. Cand senzorii detecteaza un obiect, acestia activeaza un avertisment vizual si sonor care se intensifica pe masura ce te apropii de respectivul obiect.

Configureaza

CONTROLUL ACCELERATIEI

Aceasta noua optiune inovatoare controleaza rata de accelerare in functie de starea vehiculului tau: fara incarcatura sau partial incarcat. Prin urmare, este posibil sa reduci consumul de combustibil cu pana la 15%, in functie de stilul tau de condus. Tehnologia te poate ajuta, de asemenea, sa reduci nivelul de uzura normala a motorului, a franelor si a pneurilor, printre altele.

Configureaza

OPTIUNI SCAUNE

Varianta DCIV ofera un nivel ridicat de flexibilitate intre capacitatea de incarcare si confortul pasagerilor. Intregul scaun se poate plia complet sau poate fi indepartat cu totul pentru a permite utilizarea maxima a spatiului de incarcare.

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store