FORD TRANSIT AUTOSASIU CABINA DUBLA


Ford Transit Autosasiul cu cabina dubla este proiectat sa transporte fara efort atat marfa, cat si echipa.

Disponibil in ampatamente lungi sau foarte lungi si construit cu un sasiu robust cu cadru de scara, autosasiul cu cabina asigura o baza plata si rezistenta pe care poti construi vehiculul perfect. Iar cu masa bruta a vehiculului de pana la 4.700 kg, poti adapta autoutilitara la nevoile specifice ale afacerii tale si inca iti va mai ramane spatiu pentru pana la sase pasageri.

Usile cu deschidere larga ofera acces facil in interiorul proiectat inteligent. Scaunele din spate pot fi ridicate pentru a dezvalui spatii de depozitare pentru instrumente, laptopuri sau alte echipamente pe care doriti sa le tii ascunse. Iar scaunul din mijloc din randul din fata poate fi pliat si folosit ca o suprafata de lucru plata utila.

EXTRA PUTERE CU 5 TONE

Noua varianta de 5 tone GVM (masa bruta a vehiculului) ofera cea mai mare capacitate de incarcare utila disponibila vreodata pe un Transit Autosasiu, ceea ce iti permite sa transporti eficient o sarcina utila de pana la 2.960 kg. Aceasta rezistenta suplimentara face ca modelul de 5 tone sa fie un candidat ideal pentru conversii grele. Si cu toate variantele de ampatament actuale disponibile pentru acest Transit (L2, L3, L4, L5), beneficiezi de versatilitate suprema pentru orice ai avea nevoie. Mai dur ca niciodata. Acest nou Transit ultra-puternic este gata de treaba.

Configureaza

FORD ECOBLUE

Dispunand de o gama de motoare diesel avansate Ford EcoBlue de 2 l, noul Transit este mai puternic si mai eficient ca niciodata. Disponibil cu o gama de patru grupuri motopropulsoare, oferind o putere de pana la 185 CP, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale specifice.
Noul Transit Autosasiu este totodata disponibil cu un motor HDT (Heavy Duty Truck) pentru clientii care au nevoie de mai multa putere. Acest motor poate genera si mai mult cuplu, fiind ideal pentru conversiile heavy duty.

Configureaza

TRACTIUNE INTEGRALA (AWD) INTELLIGENT

Sistemul inteligent de tractiune integrala (AWD) poate determina nivelul de aderenta, stabilitatea la viraje si ce capacitate de reactie sunt necesare in conditii de vreme umeda, uscata sau inghetata si pe teren variat. Tehnologia poate transfera tractiunea pe puntea din fata sau din spate, in functie de cerinte. Acest sistem de „cuplu la cerere” asigura o manevrabilitate exceptionala si eficienta imbunatatita. Disponibil la transmisii manuale.

Configureaza

AUTOSASIU CU CABINA DUBLA

Transit Autosasiul cu cabina dubla este o solutie excelenta pentru transportarea echipei si a incarcaturii in acelasi timp. Usile cu deschidere larga ofera acces facil in interiorul spatios si bine gandit. Aceasta in timp ce bancheta dubla din fata si cea standard cu patru locuri din spate ofera spatiu confortabil pentru pana la sapte ocupanti, incluzand si numeroase posibilitati de depozitare sub scaune.

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store