FORD RANGER CABINĂ SIMPLĂ

Există un motiv pentru care Ford Ranger continuă să fie cel mai bine vândut pick-up din Europa.

Având partea din spate descoperită și un design robust, fiecare centimetru este folosit pentru a spori latura utilitară. Lipsa scaunelor din spate oferă modelului Ranger Cabină Simplă o platformă de încărcare extinsă pentru a completa sarcina sa utilă impresionantă.

Oferă o capacitate excepțională de încărcare, de o tonă, este capabil să tracteze până la 3.500 kg și este disponibil într-o gamă de transmisii opționale de 4x2 sau 4x4, pentru rezistență off-road: Ranger Cabină Simplă îți face viața profesională mai ușoară.

VEZI CE ÎL FACE DIFERIT

CARACTERISTICI PRINCIPALE

ford raptor eu 02_P703_XL_Ext_Fr_7_8_Static_No_Talent_1 16x9 2160x1215 sog

MOTORIZARE

Cel mai recent motor diesel EcoBlue de 2 litri al modelului Ranger oferă 170 CP și cuplu 405 Nm. Împreună cu sistemul său opțional avansat cu tracțiune integrală, modelul Cabină Simplă rezolvă treaba.

ford P703Ranger eu SH15_DEU_XL_SCB_FrozenWhite_BedCapabilities 16x9 2160x1215

PLATFORMĂ DE ÎNCĂRCARE

Ranger Regular Cab îți oferă un volum impresionant de încărcare de 1876 de litri. Punctele de ancorare robuste și conforme DIN te ajută să transporți în siguranță încărcătura.

ford P703Ranger eu SH16_DEU_XL_SCB_FrozenWhite_BedCapabilities2 16x9 2160x1215 ft

HAYON

Hayonul modelului Ford Ranger își extinde acum funcțiile și devine banc de lucru! Dispune de un mecanism facil de ridicare / coborâre de tip easy lift, de compartimente de prindere încorporate, de suporturi de pahare și chiar de un deschizător de sticle!

ford raptor eu 04_P703_XL_Int_Fascia_3 sog

CONECTIVITATE

De la control vocal îmbunătățit, navigație și conectivitate pentru smartphone până la încărcarea la bord a dispozitivelor sau capacitatea de a furniza energie pentru uneltele tale electrice, Ranger oferă o gamă impresionantă de tehnologii de conectivitate și asistență de ultimă generație.

noul ranger 9

AUTOȘASIU

Cu capacități complete remarcabile, Ford Ranger Autoșasiu oferă o platformă ideală de conversii pentru o gamă largă de industrii – de la soluții personalizate de livrare și întreținere, la vehicule specializate de salvare.

Descriere imagine 1

PREMIUL INTERNAȚIONAL PICK-UP AWARD 2024Campionul la categoria grea se întoarce... Noul Ranger a câștigat International Pick-up Award 2024 – a treia oară când Ranger revendică acest titlu prestigios în industrie. Alege un câștigător pentru afacerea ta.
Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Broșura Ford RANGER

Descarcă prezentarea modelului Ford Ranger în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.