NOUL FORD RANGER RAPTOR

Vreau o ofertă personalizată
ford ranger raptor 11

PUTERE SI PERFORMANȚĂ

Noul Ranger Raptor este disponibil cu două motoare formidabile: noul motor pe benzină EcoBoost V6 twin turbo de 3,0 litri ** și un motor diesel EcoBlue bi-turbo de 2,0 litri ***. Fiecare oferind o capacitate de reacție uimitoare și rezerve uriașe de putere, acest vehicul are în dotare o forță extraordinară.

Configureaza

DETERMINARE ADEVĂRATĂ

Cu modul Baja, noul Ranger Raptor adaptează instantaneu configurația vehiculului pentru cerințele off-road de mare viteză ****.

Configureaza
ford ranger raptor 12
ford ranger raptor 13

AMORTIZOARE FOX

Noul Raptor este cel mai bun off-roader. Prin amortizoarele sale extraordinare de tip Fox, sistemul de suspensie poate amortiza aproape orice obstacol.

Configureaza

LUX ÎN INTERIOR

Noul interior Raptor a fost revizuit, cu o nouă interfață digitală pentru șofer și o tapițerie interioară deosebită, inscripționată cu sigla Raptor.

Configureaza
ford ranger raptor 14
Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Termeni si conditii

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*] Se afișează imaginea generată de computer. Sunt afișate imagini generate de computer în faza de pre-producție. Șofer profesionist într-un circuit de curse închis. Consultă întotdeauna suplimentul manualului de utilizare a Raptorului înainte de a conduce off-road, află dificultatea terenului și a traseului și folosește echipament de siguranță adecvat.

[**] Motorul pe benzină EcoBoost V6 de 3,0 litri va fi disponibil începând cu vara anului 2022.

[***] Motorul EcoBlue diesel de 2,0 litri va fi disponibil din primăvara anului 2023.

[****] Șofer profesionist într-un circuit de curse închis. Consultă întotdeauna suplimentul manualului de utilizare a Raptorului înainte de a conduce off-road, află dificultatea terenului și a traseului și folosește echipament de siguranță adecvat.