FORD RANGER CABINA DUBLA


Cand ai un volum mare de munca, ai nevoie de un pick-up rezistent, capabil si gata de lucru.

Scaunele spatioase de pe randul al doilea al Ranger Double Cab te vor ajuta pe tine si pe pasagerii tai sa ajungeti la destinatie cu tot confortul unui vehicul de pasageri premium.

Ford Ranger a fost desemnat cea mai bine vanduta autoutilitara dinEuropa pentru un motiv. Cu o capacitate exceptionala de transport de 1 tona, capabila sa tracteze pana la 3.500 kg, plus o gama formidabila de motoare si o capacitate off-road robusta: Ranger Double Cab iti usureaza munca si iti asigura distractia in timpul liber.

ASISTENTA LA PARCARE IMBUNATATITA

Asistența activă la parcare te poate îndruma în spațiile de parcare. Apasă un singur buton, iar senzorii acestui sistem inovator vor identifica un spațiu potrivit atunci când treci pe lângă el. Apoi sistemul va prelua controlul direcției, iar tu trebuie doar să acționezi pedala de accelerație, cutia de viteze și frâna (urmărind instrucțiunile de pe ecran și semnalele sonore).

Configureaza

MOTOR 2.0L ECOBLUE DIESEL

Dispunând de o gamă de motoare Diesel de 2 litri, Ford EcoBlue, de ultimă generație, noul Ranger este mai puternic, mai eficient și cu emisii mai mici ca oricând. Disponibil într-o gamă de trei grupuri motopropulsoare, oferind o putere de până la 213 PS și un cuplu de 500 Nm, îl vei găsi în mod garantat pe cel potrivit ție.

Configureaza

AUTO START STOP

Atunci când te oprești la semafor sau când așteptați într-o coloană, această tehnologie poate opri automat motorul. De îndată ce ești gata să pleci de pe loc, apasă, ca de obicei, pedala de ambreiaj și selectează prima treaptă de viteză sau eliberează pedala de frână, în cazul unei transmisii automate, iar sistemul pornește din nou motorul. Disponibil la vehiculele cu transmisie automată, sistemul de oprire-pornire automată este deosebit de eficient pe străzile orașului, unde poate reduce consumul de combustibil cu până la 10%.

Configureaza
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store