ford

FORD KUGA ST-LINE X GRAPHITE TECH EDITION

EVADARE PURĂ BAZATĂ PE TEHNOLOGIE

Ia-ți lucrurile și explorează mai mult cu cea mai nouă ediție Ford Kuga. Include pachetul de asistență șofer, pachetul tehnologie și pachetul ST Line ca dotare standard, într-o culoare nouă, elegantă, Grey Matter.

ford

TEHNOLOGIE LA URMĂTORUL NIVEL?

ESTE STANDARD.

Indiferent dacă navighezi pe străzile orașului sau descoperi drumuri off-road, camerele și farurile LED cu patru proiectoare monitorizează și se adaptează la drum. Între timp, proiecția Head Up Display este compatibilă cu ochelarii de soare polarizați, astfel încât tu să rămâi informat.

CARACTERISTICI PRINCIPALE KUGA ST-LINE X GRAPHITE TECH EDITION

Ford Kuga EU FC_D_T_M_2019_FORD_KUGA_CX482_SHOT13_Final%202 LHD 16x9 2160x1215 Feature

PACHET ASISTENȚĂ ȘOFER

Abordează traficul intens cu ajutorul tempomatului adaptiv inteligent cu funcția de Stop & Go . Setează viteza și se va menține o distanță prestabilită față de vehiculul din față. Alte funcții includ recunoașterea semnelor de viteză, sistem inteligent de asistență a vitezei și tehnologia de centrare pe bandă, ajutându-te să rămâi pe drum și să respecți limitele.

ford kuga eu 16x9 2160x1215 interior steering wheel feature

PACHET TEHNOLOGIE

Când te apropii de un sens giratoriu aglomerat sau pe drumuri off-road, farurile full LED quad projector ajustează modelele de lumină în funcție de situație. Faza lungă anti-orbire poate detecta alți participanți la trafic și poate ajusta faza pentru a evita orbirea altor șoferi. Iar afișajul Head Up Dsplay proiectează informații cheie direct în câmpul tău vizual, astfel încât tu să poți rămâne cu ochii la drum.

ford kuga eu 16x9 2160x1215 interior navigation feature

PARCARE SIMPLIFICATĂ

Lasă tehnologia să preia stresul parcării. Sistemul îmbunătățit de asistență activă la parcare nu numai că identifică spațiile adecvate, dar te ghidează pentru a parca și pentru a ieși din locul de parcare **. O cameră frontală panoramică cu ecran divizat și o cameră în spate oferă vizibilitate suplimentară. Te scăpăm stresul parcarii înghesuite din oraș.

ford kuga eu 16x9 2160x1215 bliss feature

SUPORT ADIȚIONAL

Împachetează-ți toate lucrurile și evadează din oraș cu cu ajutorul Trailer Tow. Te ajutăm să abordezi manevre dificile, indiferent dacă ești un începător în tractări sau un profesionist experimentat. Alte funcții, precum Sistemul de asistență pentru unghiul mort și funcția de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, te mențin informat și în control.

ford kuga eu 16x9 2160x1215 wheel feature

JANTE DIN ALIAJ DE 19”

Conceput pentru a ieși în evidență. Aliajele unice de 19”, de culoare neagră, cu etriere de frână vopsite în roșu, oferă ediției Kuga ST-Line X Graphite Tech Edition un stil serios.

Exploreaza caracteristicile Ford Kuga
ford

EVADEAZĂ DIN ORAȘ ÎN STIL

Designul în ediție specială înseamnă pedale de aluminiu și plăci de uzură cu logo-ul ST-Line ca dotare standard. Spoilerul spate cu o singură aripă și mai mare, jantele unice din aliaj de 19” și etrierele de frână vopsite, oferă un aspect mai îndrăzneț. Și toate acestea într-o nouă culoare elegantă Grey Matter. Este inteligent, sportiv și sofisticat.

Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

Broșura Ford Kuga

Descarcă prezentarea modelului Ford Kuga în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*] Dacă oprirea durează mai mult de trei secunde, șoferul trebuie să intervină și să apese butonul „RES” sau pedala de accelerație pentru a relua funcționarea sistemului. Reia viteza pe măsură ce traficul începe să se înainteze, în plus față de nota șoferului: aceasta ar trebui utilizată atunci când menționează declinarea responsabilității privind funcția de Asistență a vehiculului.

[ **] Locuri de parcare neunghiulare. Funcțiile de asistență șofer sunt elemente suplimentare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea ca șoferul să controleze vehiculul. Funcțiile de asistență șofer sunt suplimentare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea ca șoferul să controleze vehiculul. Șoferul trebuie să monitorizeze permanent sistemul și să țină întotdeauna cel puțin o mână pe volan.