FORD FIESTA

Cu adevarat inteligent

Tehnologia trebuie sa aiba mereu un scop. Cand pornesti Fiesta, dai viata unei game complete de functii si sisteme avansate. De exemplu, Asistenta activa la parcare, Tempomatul adaptiv, Asistenta la pastrarea benzii, Recunoasterea indicatoarelor rutiere...Fii gata sa te bucuri de tehnologii atat de inteligente si utile, incat te vei intreba cum te-ai descurcat fara ele pana acum.

Configureaza
Fiesta

Relaxant si revigorant.
Valoros si inteligent.

Atunci cand tehnologiile inteligente functioneaza fara efort in casa ta, ar trebui sa faca acelasi lucru si in masina ta. Din acest motiv, Fiesta este echipat cu SYNC 3 pentru a-ti face viata mai usoara, un sistem audio B&O care face calatoriile mai distractive si un plafon panoramic care poate fi deschis pentru ca fiecare iesire sa fie cu atat mai placuta. Pregateste-ste sa descoperi toate acestea si chiar mai mult intr-un spatiu care iti ofera tot confortul si toata accesibilitatea pe care ti le-ai putea dori vreodata.

Configureaza

Bucura-te de performanta.
Imbratiseaza eficienta.

De ce sa alegi intre performante antrenante si eficienta? Cu Ford Fiesta le poti avea pe toate. Motorul Ford EcoBoost pe benzina. de 1,0 litri, este castigator al premiului Motorul international al anului de cinci ori, iar acum este la dispozitia ta. Tehnologia Auto Start-Stop te ajuta sa economisesti combustibil, ori de cate ori opresti la semafor. Iar dinamica de condus sofisticata si manevrabilitatea precisa iti asigura o experienta placuta la volan si fara niciun compromis.

Configureaza
Fiesta

Siguranta si securitatea ta sunt prioritare

Fiesta integreaza o serie de tehnologii avansate , concepute pentru a te proteja pe tine, pasagerii tai si vehiculul, in caz de accident. Printre dotarile esentiale se numara si Sistemul de oprire activa in oras, protectoarele de margini pentru portiere si SYNC 3 cu asistenta de urgenta. Mai sunt disponibile multe alte sisteme, unele avand rolul de a preveni accidentele.

Configureaza

Broșura Ford Fiesta

Descarcă prezentarea modelului Fiesta în format PDF.