Înscriere test drive

Îți mulțumim că apelezi la serviciile FordStore BDT. Pentru a ușura procesul de înscriere test drive, te rugăm sa ne trimiți solicitarea ta, completand formularul de mai jos. Un reprezentant BDT te va contacta telefonic pentru confirmarea detaliilor programării

Notă de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. Business Development Team S.R.L. este inregistrata ca operator de date cu caracter personal nr. 10653. Prin completarea acestui formular, imi exprim in mod expres si neechivoc acordul ca S.C. Business Development Team S.R.L., in conformitate cu preverile legalea, sa-mi prelucreze si sa utilizeze datele cu caracter personal furnizate de mine in orice mod si document, in orice activitati si scopuri statistice si/sau legate de marketing ( inclusiv primirea de apeluri in actiuni de marketing direct, de promovare a noilor oferte, produse si servicii), pentru transmitere date cu caracter personal catre S.C. Ford Romania S.A. si pentru transfer in strainatate catre Producatorul Ford, in scopuri statistice, pentru construirea de baze de date si utilizarea acestora in vederea derularii oricaror raporturi juridice intre S.C. Business Development Team S.R.L. si subsemnatul, in scopul indeplinirii obligatiilor legale. Informatiile inregistrate sunt destinate utliizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii societatii, parteneri contractuali si potentiali parteneri contractuali ai operatorului, autoritatea judecatoreasca, politie, alte companii din acelasi grup cu societatea, persoanelor vizate, precum si alte persoane fizice si juridice ce prelucreaza datele personale in numele societatii (ex. avocati, contabili, auditori, consultanti, etc). Pe viitor, aceste date furnizate ne permit sa va tinem la curent cu activitatea noastra. In cazul in care nu doriti aceasta bifati NU. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiate de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru orice solicitare privind prelucrarea datelor Dvs. va puteti adresa in scris catre S.C.Business Develompent Team S.R.L., urmand a vi se raspunde in termenul legal.


Am citit "Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal" și sunt de acord cu prelucrarea datelor în condițiile și în scopurile menționate în aceasta.
În cazul selectării butonului "Nu", datele furnizate prin completarea cererii mele vor fi utilizate de FordStore BDT. exclusiv în scopul prelucrării solicitării mele din acest formular.