Kuga TRADE-IN

Înapoi la Promotii
Kuga TRADE-IN

Alege sa iti inlocuiesti vechiul Ford cu unul nou in sistem Trade-In si ai un avantaj suplimentar de 1000 EURO + TVA* pentru Ford KUGA PHEV ST-Line, ST-Line X sau Vignale.


Descopera ce este mai bun din ambele lumi!

Indiferent de destinatie, noua Kuga Plug-in Hybrid utilizeaza doua surse de alimentare, pentru a te ajuta sa ajungi la destinatie mai eficient ca oricand. Un motor electric avansat iti permite sa efectuezi deplasari mai scurte, de pana la 56 km, cu emisii zero si poate fi reincarcat in orice loc in care ai acces la o sursa de alimentare. Pentru deplasarile mai lungi, motorul pe benzina iti garanteaza ca poti merge cat de mult ai nevoie si ajuta la reincarcarea bateriei hibride in timpul functionarii, in timp ce energia captata din franarea regenerativa extinde autonomia electrica si mai mult.

Contacteaza-ne si afla mai multe despre KUGA si tehnologia PLUG-IN HYBRID!

Solicită oferta completând formularul alăturat.

Termeni si conditii:

Pot participa la Campanie Persoane fizice, persoane juridice si PFA cu sediul in Romania.

Se accepta pentru Trade-In doar autoturisme FORD rulate cu o vechime de maxim 8 ani (an fabricatie (2015-2022)

Clientul inscris pe factura de achizitie a modelului nou Ford Kuga PHEV ST-Line, ST-Line X sau Vignale trebuie sa fie acelasi cu clientul care vinde autoturismul Ford rulat dealerului pentru Trade-In.

Clientul trebuie sa detina vehiculul rulat Ford de minim 6 luni anterior vanzarii acestuia catre dealerul FORD pentru programul Trade-In si sa figureze in CIV si certificatul de inmatriculare la rubrica proprietar/ utilizator.

In cazul in care clientul noului Ford Kuga Phev este diferit de clientul care vinde autoturismul rulat Ford dealerului pentru Trade-In, se accepta ca exceprie existenta unui grad de rudenie de gradul I intre cei doi client (sot/ sotie, parinte, fiu/ fiica).

Contacteaza-ne! De restul ne ocupam noi!

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos:
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store