Ford Transit. Tu ai afacerea, noi avem mașina.

Înapoi la Promotii
Ford Transit. Tu ai afacerea, noi avem mașina.

TU AI AFACEREA, NOI AVEM MASINA.

Modelele Ford incluse in campania “Tu ai afacerea, noi avem mașina.” sunt: Transit Van, Transit Custom Van si Transit Custom Kombi, Ford Transit Connect Van, Transit Courier Van si Ranger Cabina Dubla.

Afacerea ta beneficiaza acum de oferta speciala pentru vehicule comerciale Ford cu 0% dobanda, rata lunara incepand de la 335 euro (fara TVA) si garantie extinsa de 2+2 ani in limita a 300.000 km ****, conceputa nevoilor tale de business.

Aceasta oferta cuprinde:

• Transit Van 350L Trend 2.0L 130CP M6 FWD LWB cu rata lunara de 359 € (fara TVA)****

• Transit Custom Kombi M1 320L Trend 2.0L 130CP S6 M6 FWD LWB cu rata lunara de 378 € (fara TVA)****

• Transit Custom Van 300L Trend 2.0L 130CP S6 M6 FWD LWB cu rata lunara de 335 € (fara TVA)****

• Ford Ranger Cabina Dubla XLT 2.0L 170CP M6 cu rata lunara de 374 € (fara TVA)****

Afacerea ta beneficiaza acum de oferta speciala pentru vehicule comerciale Ford cu 2,99% dobanda, rata lunara incepand de la 203 euro (fara TVA) si garantie extinsa de 2+2 ani in limita a 300.000 km ****, conceputa nevoilor tale de business.

Aceasta oferta cuprinde:

• Transit Connect Van Trend LWB 1.5L 100CP cu rata lunara de 279 € (fara TVA)****

• Transit Courier Van Trend 1.5L 100CP cu rata lunara de 203 € (fara TVA)****Transit Van
Transit Van 350L Trend
Oferta valabila pentru persoane juridice in perioada 01.09-30.09.2022.
Transit Custom Kombi
Transit Custom Van 300L Trend
Oferta valabila pentru persoane juridice in perioada 01.09-30.09.2022.
Transit Custom Kombi
Transit Custom Kombi M1 320L Trend
Oferta valabila pentru persoane juridice in perioada 01.09-30.09.2022.
Transit Connect
Transit Connect Van Trend
Oferta valabila pentru persoane juridice in perioada 01.09-30.09.2022.
Transit Courier
Transit Courier Van Trend
Oferta valabila pentru persoane juridice in perioada 01.09-30.09.2022.
Ranger Cabina Dubla
Ford Ranger Double Cab
Oferta valabila pentru persoane juridice in perioada 01.09-30.09.2022.

Termeni si conditii:

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea FordBDT înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi FordBDT pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[**] Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati FordBDT pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[***] Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați dealerii autorizați Ford pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos:
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store