PRODUS IN ROMANIA!

Înapoi la Promotii
PRODUS IN ROMANIA!

Suntem mandri ca am fost mereu alaturi de cei care pun lucrurile in miscare, indiferent de context. Impreuna reusim, ne adaptam si inovam, iar la fabrica Ford din Craiova am creat un intreg ecosistem pentru a produce Puma si EcoSport!

Puma este primul model hybrid produs in Romania. Este creat special cu un design inovator si tehnologii de ultima generatie pentru ca tu sa poti ramane dinamic si sa te poti deplasa oriunde ai nevoie. O masina ideala pentru orice persoana cu un stil de viata activ.

EcoSport se afirma prin caracteristicile care aduc un plus in viata de zi cu zi, rezolva o problema sau prezinta un avantaj practic. De la motorizarea inteligenta si sistemul de info-divertisment Ford SYNC la multitudinea de sisteme de asistenta, vei descoperi tehnologii care fac condusul o placere si fiecare calatorie mai relaxata si mai lipsita de stres pentru tine.

Stim ca mobilitatea si siguranta ta sunt importante. Astazi, mai mult decat oricand, iti oferim puterea sa ramai dinamic prin oferta noastra speciala: “Produs in Romania”! Te sustinem cu preturi competitive si conditii comerciale avantajoase.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: