Oferte Ford Mustang Mach-E

Înapoi la Promotii
Oferte Ford Mustang Mach-E

FORD MUSTANG MACH-E 100% ELECTRIC. 100% SPIRIT.

Ofertă prin Programul Rabla Plus*

Preț de la: 36.600 €* (TVA inclus)
Livrare rapidă din stoc
Dobândă fixă credit auto in lei:
7.99%*** (pe toată perioada contractuală)

Model: Mustang Mach-E Base RWD 269 CP AT

Specificații/Elemente incluse:

 • Autonomie cu baterie standard de până la 440 km (WLTP) (600 km pentru versiunile echipate cu baterie cu autonomie extinsă)
 • Asistent Ford CO-PILOT 360
 • Navigație
 • Sistem de avertizare pentru unghiul mort cu alertă la intersectarea cu traficul
 • Instrumentar de bord digital
 • Sistem Sync generația 4
 • Pilot automat auto adaptiv cu Stop & Go și asistență la centrarea pe banda de rulare
 • Culoare metalizată Grabber Blue
 • Camera spate digitală
 • Aer condiționat automat reglabil pe două zone
 • Display central cu touchscreen de 15.5"
 • Scaune față și parbriz încălzite.

*Termeni si conditii aplicabile promotiei:

Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.

Oferta este adresata persoanelor fizice pentru modelul Mustang Mach-E Base, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata.

*Pentru calculul ratei de leasing lunare s-a avut in vedere urmatorul exemplu reprezentativ: pret de achizitie de 36.500 Euro + TVA (obtinut dupa scaderea tichetului Rabla de 11.400 EUR), adica 43.435 Euro TVA inclus si un avans in valoare de 9.125 Euro+TVA (10.858,75 Euro TVA inclus), cu o perioada de leasing de 60 luni; Rata Dobanzii (variabila) anuala: Euribor 3M de 3.052 % (indicele este plafonat la zero in cazul valorilor negative) + Marja de 3.49 %, Suma Finantata 27.375 Euro + TVA, adica 32,576.25 Euro TVA inclus (Valoare Achizitie minus Avans) , valoare reziduala 1% (365 EUR fara TVA, 434.35 EUR TVA inclus), comision analiza dosar 2.5% din pretul de achizitie al autovehiculului adica o valoare de 912.50 Euro + TVA (1.085,88 Euro TVA inclus), comision lunar de administrare 0.08% in valoare de 21.90 Euro + TVA (26.06 Euro, TVA inclus), taxa logistica in valoare de 190 Euro + TVA (226.10 Euro, TVA inclus), valoarea ratei lunare este de 550.02 Euro+TVA (654.53 Euro TVA inclus). Rata lunara contine prinicipal, dobanda si comision de administrare lunar. Pentru exemplul anterior s-a avut in vedere o metoda de rambusare prin rate de leasing egale. Valoarea in Euro a Ecotichetului variaza in functie de fluctuatia cursului de schimb Euro/Lei. In calculul ratei lunare nu s-au inclus asigurarile CASCO si RCA, a caror achizitie va fi obligatorie conform contractului de leasing. TVA se va aplica in acord cu legislatia in vigoare. La data emiterii prezentei TVA aplicabil este de 19%. Informatiile de mai sus sunt oferite cu titlu indicativ, nu sunt opozabile pentru UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. si nu reprezinta un angajament al UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. cu privire la acordarea unei finantari.

Foarte important! Aceasta oferta contine o valoarea de pret RECOMANDATA, ORIENTATIVA si NEANGAJANTA CONTRACTUAL, fiind rezultata in urma aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Ford Romania Services S.R.L si din partea dealerilor participanti la program si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 („Programul Rabla Plus 2023”), dupa cum urmeaza: contravaloarea ecotichetului pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric în schimbul casării a două autovehicule uzate (54.000 lei) si contravaloare ecobonusului pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani de la data fabricației și care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară (2X1.500 lei)

Conditiile aferente acestei oferte de pret sunt aplicabile celui de-al 3-lea trimestru al anului 2023 si sunt valabile IN MASURA IN CARE Administratia Fondului pentru Mediu valideaza atat participarea dealerului in cadrul programului cat si dosarul de finantare a clientului final. *Valoarea finala de achizitie poate varia, de asemenea, in functie de cursul de schimb Leu/Euro la data tranzactiei si/sau la data emiterii documentatiei de finantare/achizitie si de evaluarile Administratiei Fondului pentru Mediu referitor la cumulul ecobonusurilor.

FOARTE IMPORTANT: Plaja de valori de consum si emisii CO2 globale in sistemul WLTP pentru Mustang Mach-E, Baterie cu autonomie standard, 269 CP, Tractiune spate, transmisie automata, conform legislatiei si recomandarilor europene in vigoare: consum 17.2 kWh /100 km; plaja de valori de emisii CO2 (g/km): 0. Aceste valori sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (Regulamentul (UE) 2017/1151 al Comisiei din 1 iunie 2017 de completare a Regulamentului (CE) nr. 715/2007 al Parlamentului European și al Consiliului privind omologarea de tip a autovehiculelor în ceea ce privește emisiile provenind de la vehiculele ușoare pentru pasageri și de la vehiculele ușoare comerciale (Euro 5 și Euro 6). Valorile de consum si emisii WLTP sunt influentate, printre altele, de echipamentele montate pe autovehicul (i.e. de dimensiunile anvelopelor sau modificari constructive aduse de carosieri), de stilul de condus, de incarcatura autovehiculului, de conditiile meteo-climaterice.

Oferta nu include contravaloarea altor echipamente, accesorii sau dotari optionale deja mentionate, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila la dealerii participanti in program. Aceasta oferta are caracter preliminar si general informativ cu privire la principalii termeni comerciali si economici ai unei posibile operatiuni viitoare si nu contine elementele obligatorii ale formarii unui contract. Simpla manifestare a intentiei de acceptare a prezentei oferte nu echivaleaza si nu constituie contract valabil incheiat conform prevederilor Codului Civil. Prezenta oferta este valabila 15 zile de la data prezentarii ofertei, sub rezerva modificarii conditiilor acesteia.

Pentru informatii de ordin legal suplimentare referitoare la valori de emisii si consum, va rugam consultati autoritatile relevante ale statului (ex: Registrul Auto Roman, etc) si autoritatile/legislatia fiscale relevante pentru determinarea cuantumului eventualelor taxe/impozite care se calculeaza pe baza valorilor indicate mai sus.

Toate datele, informaţiile, instrucţiunile, comunicatele şi alte documente relevante în legătură cu Programul Rabla 2023 sunt disponibile pe www.afm.ro, la secţiunea Programe de finanţare.

Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la dealerii autorizati Ford participanti la campanie si pe www.ford.ro.

Oferta este valabila in perioada 03.07.2023-30.09.2023. Oferta se aplica vehiculelor comandate in cadrul perioadei mentionate la acest paragraf, in termenii si conditiile afisate si poate suferi modificari neanuntate

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos:
Descarcă aplicația MyBDT
Get it on App Store