ACCESORII AUTO

Poţi personaliza la maximum experienţa trăită la volanul vehiculului tău, cu ajutorul amplei game de accesorii auto Ford. De la scaune pentru copii şi până la detalii de interior din piele, de la ornamente cromate la kituri sport pentru caroserie, de la covorase auto si tavite portbagaj la accesorii Thule, catalogul nostru include accesorii pentru toate gusturile.
Pentru mai multe detalii despre accesorii masina Click Aici

 

 
 


 

 
Suport schiuri Thule®* Deluxe 727 

 

Pentru 6 perechi de schiuri sau 4 snowboard-uri, blocabile, cu înălţime reglabilă, pot fi utilizate pentru toate profilurile de transport de bază, greutate 3.3 kg.
Vă rugăm să ţineţi cont de urmatorul aspect: capacitatea de încărcare a acoperişului autovehiculului dvs. este limitată. Pentru o capacitate maximă de încărcare a acoperişului vă rugăm să verificaţi manualul de utilizare al autovehiculului dumneavoastră. 
Pentru mai multe detalii accesează acest link 

Xvision (SCC)* Kit încălzitor scaun pentru scaun

 


Elemente de încălzire puternice, din fibră de carbon, pentru perna scaunului şi spătar. Temperatura ajustabilă în poziţiile joasă sau înaltă, putere de ieşire de max. 90 W. Instalare nu este posibilă pentru autovehiculele unde husele scaunelor sunt lipite de căptuşeala din spumă a scaunelor.

 


 Bare transversale

 


Montaţi orice accesoriu aveţi nevoie pentru necesităţile dvs. de transport. Barele pentru plafon au fost configurate pentru a se potrivi unui model specific Ford şi se pot bloca pentru protecţia anti-furt. În funcţie de modelul potrivit autovehiculului tău pot fi necesare suplimentar bare sau şine longitudinale– dacă nu sunt montate din fabrică.
 

 


Cuva pentru portbagaj

 


• Fiesta din 11/2012
• EcoSport din 10/2013
• C-MAX din 04/2015 | C-MAX 11/2010 - 03/2015
• Focus din 09/2014 | Focus 01/2011 - 08/2014
• S-MAX 03/2010 - 12/2014
• Mondeo 09/2010 - 08/2014 | Mondeo 03/2007 - 08/2010
• Mondeo din 09/2014
• S-MAX din 06/2015

Covorasele Ford pentru portbagaj anti-alunecare personalizate, va protejeaza portbagajul si au o suprafata anti-alunecare durabila, din cauciuc, care asigura aderenta eficienta. 
 Accesorii jante


Capace janta si jante din aliaj usor, in diferite modele, dimensiuni si pentru diferitele modele Ford.


 

Capac janta 14", argintiu Set de 4 bucati          
 


Pentru modelele:

Ka din 09/2008 
Fiesta din 11/2012

Pentru mai multe detalii click aici.

 
 Janta din aliaj 16" design In forma de Y cu 5 spite, argintiu
7 x 16", offset 50, pentru anvelope 205/55 R16 
 

Pentru modelele:
• Focus 01/2008 - 12/2010
• Focus 07/2004 – 12/2007

Pentru mai multe detalii click aici.Janta din aliaj 17" design cu 15 spite, argintiu
7 x 17", offset 50, pentru anvelope de 215/50 R17 
Pentru mai multe detalii click aici.

Pentru modelele: 
Focus din 09/2014 
Focus 01/2011 - 08/2014 
C-MAX din 04/2015
C-MAX 11/2010 - 03/2015Janta din aliaj 17" design cu 5 x 2 spite, argintiu
7.5 x 17", offset 55, pentru anvelope 235/50 R17.
 


Pentru modelul: 
• Mondeo din 09/2014 

Pentru mai multe detalii click aici.Janta din aliaj 18" design 20 spite, argintiu
8 x 18", offset (ET) 55, pentru anvelope 235/45 R18 
 

Pentru modelul:
• Mondeo din 09/2014

Pentru mai multe detalii click aici.

 

 
 

Praguri

Bucură-te de un Ford plin de stil. Poţi alege dintr-o gamă largă de praguri decorative, de înaltă calitate, pentru aproape toate modelele Ford. Iar dacă vrei ceva deosebit, poţi alege, chiar, praguri cu iluminare în tonuri de albastru ori de roşu. Pentru mai multe detalii Click Aici.

 

Pachetul ornamental Sport

Vehiculul tău Ford a fost stilizat şi construit cu atenţie, pentru a putea fi sigur că drumul tău prin viaţa este atât inspirit, cât şi relaxat. Alegând din gama noastră de accesorii, îţi poţi duce maşina cu încă un pas în direcţia dinamismului, individualităţii – în direcţia caracteristică ţie. Un exemplu în acest sens îl constituie kiturile de caroserie tip sport, proiectate şi testate pentru a se potriv I perfect cu maşina ta şi cu stilul tău de viaţă. Pentru mai multe detalii Click Aici.
 

Bare transversale şi portbagaje de acoperiş Thule®

Sistemul de bare transversal Ford este esenţial pentru instalarea echipamentelor pentru acoperiş. Sistemul permite instalarea unei mari varietăţi de echipamente pentru transport, adaptabile nevoilor fiecăruia. Îţi punem la dispoziţie, de asemenea, o gamă amplă de echipamente Thule® pentru transportarea materialelor pe acoperiş – cum ar fi cutiile de transport, suporturile pentru skiuri sau bicicletă. Pentru mai multe detalii Click Aici.
 

Jante din aliaj

Modifică aspectul maşinii tale Ford, alegând din gama noastră de jante din aliaj. Discrete, solide sau elegante – indifferent de tipul pe care îl prefer, poţi fi sigur că au fost realizate cu respectarea celor mai înalte standard, din cele mai bune materiale şi că au trecut teste minuţioase, de lungă durată, pentru ca tu să fii în deplină siguranţă pe şosea. Şi, cum fiecare jantă este testată cu raze X, poţi fi sigur că jantele tale sunt la fel de bune pe cât arată. Pentru mai multe detalii Click Aici.

 

Pachetul de siguranţă Ford Premium

Pachetul nostru de siguranţă Ford Premium conţine toate lucrurile de care ai putea avea nevoie, în caz de pană ori de rănire uşoară. Printre echipamentele de siguranţă Ford se numără, de exemplu, un set complet de prim-ajutor, o folie termoizolantă şi multe altele. În plus, pachetul de siguranţă este dotat cu fâşii din Velcro®, care îl fixează în portbagaj sau în habitaclu. Pentru mai multe detalii Click Aici.

Apărătoare de vânt ClimAir®

Pregăteşte-ţi maşina pentru vară, cu accesoriile de sezon. Apărătoarele de vânt ClimAir® împiedică toate gâzele să îţi mai murdărească parbrizul şi curentul să îţi mai răvăşească lucrurile din maşină. Cu apărătoarele de vânt ClimAir® scapi de o mulţime de murdarie şi de neplăceri. Pentru mai multe detalii Click Aici.

 

Cutiile frigorifice Waeco®

Gama de cutii frigorifice Waeco®, practice şi elegante, fac din picnicuri o indeletnicire mult mai simplă şi mai plăcută. Nu mai e nevoie de gheaţă ori de capsule frigorifice – cutiile se alimentează direct de la prize ori pricheta maşinii. Cutia din imagine este dotată şi cu sistem de prindere ISOFIX, pentru un plus de siguranţă. Pentru mai multe detalii Click Aici.

 

Parasolare ClimAir®

Parasolarele reduc nivelul radiaţiilor solare şi pot fi folosite şi cu geamurile deschise. În acelaşi timp, confer maşinii un aspect distinctive, de geam fumuriu. Iar sistemul de prindere este extreme de facil de amplasat, neffind nevoie de niciun fel de găuri sau amenajări suplimentare. Pentru mai multe detalii Click Aici.

 

Scaune pentru copii

Din momentul în care s-a impus, prin lege, folosirea scaunelor pentru copii, standardele pentru acest tip de accesorii au devenit din ce în ce mai stringente. Gama noastră include scaune pentru copii de toate taliile, mergând până la 36 de kilograme; toate scaunele sunt testate şi aprobate conform normelor ECE 44/04. Scaunele Britax-Römer® sunt prevăzute cu sistem de fixare ISOFIX, aducând un plus de siguranţă. Pentru mai multe detalii Click Aici.

 

Sistem integrat de navigaţie prin satelit

MirrorNavi este un fantastic nou sistem de navigaţie, care înlocuieşte oglinda retrovizoare tradiţională cu un ansamblu care include un sistem GPS Garmin® Nüvi 2250, cu ecran tactil; astfel, te poţi orienta şi păstra, în acelaşi timp, ochii la drum. Pentru mai multe detalii Click Aici.

 

Acest website prezintă atât accesorii de origine Ford, cât şi accesorii atent selecţionate ale unor producători de prestigiu, agreaţi de Ford. Garanţia accesoriilor comercializate de producătorii agreaţi, este oferită de producătorul respectiv, în acord cu legislaţia în vigoare. Pentru mai multe detalii te rugăm să contactezi dealerul tău Ford.