FORD MOTORCRAFT

Servicii de calitate la preţuri all-inclusive pentru autovehiculele Ford cu vârsta de peste 4 ani

De la revizie şi reparaţii uzuale până la Pre-verificare I.T.P şi anvelope, la Ford Motorcraft 4+ vei găsi tot ce îţi trebuie. Un brand special conceput pentru modelele Ford cu o vechime de minimum 4 ani, Ford Motorcraft oferă preţuri clare şi transparente, fără costuri ascunse. Mai mult, de autoturismul tău se vor ocupa profesioniştii de la Ford, ajutaţi de cele mai noi echipamente şi piese originale Ford.



 

Este important sa folosesti anvelopele corecte pentru masina ta Ford.

Foloseste tabelele de mai jos pentru a gasi anvelopele corecte pentru modelul tau Ford.






 

Alegerea anvelopelor, a marcii si a pretului

Pentru a-ti facilita alegerea, am inclus in oferta produse care se incadreaza in trei categorii de pret: anvelope premium, marca Michelin; anvelope de calitate, marca BF Goodrich, precum si anvelope de buget, marca Motorcraft (Tigar).

 • Toate preturile recomandate de vanzare includ TVA.
 • In plus, toate anvelopele sosesc insotite de un control de siguranta al tuturor elementelor (standard).
 • Toate operatiunile sunt executate de tehnicieni instruiti de Ford.

 


Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 
 • Pret standard de vanzare cu amanuntul; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. 

 • Pret promotional; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), precum si valoarea estimativa a bonusurilor si reducerilor promotionale care ar putea fi aplicate acestui vehicul. 
 • Toate preţurile afişate în această ofertă sunt preţuri recomandate şi conţin TVA conform legislaţiei în vigoare Oferta nu include montajul, echilibrarea şi sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope. De asemenea, oferta se poate modifica în funcţie de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoţie detaliate pe ford.ro şi în reţeaua de reparatori autorizaţi Ford.

  Campanie valabila pana la data de 31 Decembrie 2019.
  * Anvelopele Motorcraft sunt marca Tigar

 • Toate preţurile afişate în această ofertă sunt preţuri recomandate şi conţin TVA conform legislaţiei în vigoare Oferta nu include montajul, echilibrarea şi sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope. De asemenea, oferta se poate modifica în funcţie de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile în paginile de promoţie detaliate pe ford.ro şi în reţeaua de reparatori autorizaţi Ford.

  Campanie valabila pana la data de 31 Decembrie 2019. Anvelopele Motorcraft sunt marca Tigar.


 

Ford Motorcraft Service

Schimb ulei şi filtru ulei

Schimb filtru aer

Verificare puncte cheie şi diagnoză IDS

Ford Motorcraft Service – pentru autoturisme

 • Doar 379 lei* 



 

Ford Motorcraft Service – pentru autoutilitare

 • Doar 429 lei*

 




Ford Motorcraft Service – ce include:

Receptie

 

Indicatori sistem iluminare şi claxon

Verificare

Ambreiaj

Verificare

Sistem încălzire, ventilator răcire motor

Verificare

Stare lamele ştergătoare şi sistem de spălare parbriz

Verificare

Parbriz

Verificare

Lumini exterioare şi martori din bord

Verificare

Frână de mână

Verificare / ajustare, când (dacă) se impune

Centură de siguranţă

Verificare

În interiorul vehiculului

 

Filtru polen

Verificare. Înlocuirea filtrului de polen, este o operaţiune optională, aceasta implicând un cost suplimenta

Sub vehicul

 

Motor

Înlocuire ulei motor şi filtru ulei. Înlocuirea garniturilor (dacă operaţiunea se impune)

Motor, transmisie şi punte spate

Verificare vizuală pentru eventuale defecte şi scurgeri (acolo unde acestea sunt vizibile)

Ansamble de ţevi, furtunuri, instalaţie electrica, admisie ulei şi combustibil, eşapament

Verificare dispunere cabluri, grad deteriorare şi eventuale scurgeri (acolo unde acestea sunt vizibile)

Anvelope

Verificaţi uzura şi starea căii de rulare, notând adâncimea profilului

Podea

Verificare stare generală a stratului protector

Sistem de frânare

Verificare grad uzură pentru plăcuţe de frână şi discuri de frână

Sub capotă

 

Filtru de aer.Instalaţie electrică, ansablu de ţevi, furtunuri, admisie ulei şi combustibil

Înlocuire filtrului de aer ca parte din pachetul de servicii Ford Motorcraft.Verificare dispunere cabluri, eventuale defecte şi scurgeri (acolo unde acestea sunt vizibile))

Motor, pompă de vacuum, aerotermă şi radiator

Verificare eventuale defecte şi scurgeri

Vas de expansiune, rezervor pentru lichid de frână şi baterie

Verificare nivel antigel, lichid de frână şi baterie

Recipient pentru lichid parbriz

Verificare nivel lichid

În exteriorul vehiculului

 

Anvelope

Verificare nivel presiune în pneuri

Roata de rezervă

Ajustare presiune, verificare grad de uzură, dacă este cazul.

Prezoane

Verificare cuplu

 

*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro. 
 

Un mod sigur de a preveni un refuz ITP

 • Dacă maşina ta este mai veche de 3 ani, atunci trebuie supusă controlului anual I.T.P. care să certifice îndeplinirea normelor standard în vigoare privitoare la siguranţa traficului şi a mediului înconjurător. 

   

Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoturisme

 

 • Gratuită
   

Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoutilitare

 • Gratuită


Avantajele alegerii serviciilor FordStore BDT:

Scapi de griji:

 • Pre-verificare I.T.P. este extrem de riguroasă din motive ce ţin de siguranţa traficului. Din această cauză, este foarte posibil ca rezultatul testului să indice nevoia efectuării unor reparaţii suplimentare.

 • Cu Ford, poţi fi sigur că aceste reparaţii se vor realiza cu respectarea strictă a standardelor, de către tehnicieni instruiţi de Ford şi folosind piese originale Ford.

 • Acest lucru certifică faptul că perioada de garanţie nu va fi afectată, putând ajuta totodată şi la păstrarea valorii maşinii în eventualitatea revinderii.

Ai informaţia la zi si poţi sa circuli din nou:

 • În eventualitatea unor reparaţii suplimentare, vă vom informa de fiecare dată.

 • Vă vom oferi preţuri competitive şi suma totală exactă, însoţită de un desfăşurător detaiat (în scris) cu prestaţiile efectuate şi sumele facturate. Acest lucru reprezintă un element din istoricul maşinii menit să liniştească orice viitor cumpărător.

 • Dacă nu vă putem repara autoturismul în aceeaşi zi cu pre-verificarea I.T.P, vă vom oferi prompt o altă programare.

 • Putem stabili de comun acord un moment potrivit pentru preluarea maşinii.


Pre-verificarea ITP este gratuită doar pentru autovehiculele Ford şi reprezintă o inspecţie sumară (la nivel vizual şi mecanic) a autovehiculelor; eventualele reparaţii necesare în urma acesteia reprezintă servicii contra cost şi se comandă separat. Inspecţia ITP se face în service-uri autorizate în acest sens de Registrul Auto Roman.
 

 




Piesele originale şi tehnicienii instruiţi de Ford păstrează modelul tău Ford în cele mai bune condiţii.

Atunci când e nevoie de reparaţii generale, Ford Motorcraft are multe de oferit – mereu la preţuri atractive şi incluzând piesele de schimb şi manopera. Noi oferim valoare în shimbul banilor şi folosim de fiecare dată cele mai noi echipamente şi piese de origine. Toate acestea din partea companiei care îţi cunoaşte modelul Ford mai bine decât oricine altcineva.



*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro si la sediul FordStore BDT.
 

Roti complete de iarna, pentru modelul tau Ford

La Ford, siguranta este intotdeauna o prioritate de top. Nu face compromisuri si bucura-te in timpul condusului de:

 • Performanta la franare
 • Tractiune si aderenta
 • Stabilitate
 • Confort
 

Anvelopele incluse in programul de Roti Complete de Iarna au fost testate de catre inginerii Ford si respecta criteriile tehnice si de siguranţa ale autovehiculelor carora le sunt destinate.

Intotdeauna cu senzori de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS)  si jante originale Ford. Acest lucru inseamna ca nici pe timpul iernii nu trebuie sa faci compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Descarca lista de preturi pentru Roti de iarna Ford

 


 

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite cu titlu informativ. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau dispozitivului mobil. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica, in orice moment, specificatiile, culorile, modelele si elementele ilustrate si descrise pe acest site, cu respectarea prevederilor legale.

 • [*] Pret standard de vanzare cu amanuntul; pretul nu include taxa pe valoarea adaugata (TVA) si nu include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale. 
 • [ **] Pret promotional; pretul nu include taxa pe valoarea adaugata (TVA)
 • [ ***] Pretul recomandat in campanie este pe bucata, pentru roata cu janta de tabla si nu include TVA. Include echilibrare si senzorul de monitorizare a presiunii in anvelope. Montajul nu este inclus. Pentru a afla care sunt anvelopele potrivite pentru autovehiculul dumneavoastra, va rugam să verificati mentiunile din CIV (Cartea de Identitate a Vehiculului).

  Oferta valabila pana la data de 31 Decembrie 2019 pentru modelele Ford in limita stocului disponibil.