FORD MOTORCRAFT

Servicii de calitate la preţuri all-inclusive pentru autovehiculele Ford cu vârsta de peste 4 ani

De la revizie şi reparaţii uzuale până la Pre-verificare I.T.P şi anvelope, la Ford Motorcraft 4+ vei găsi tot ce îţi trebuie. Un brand special conceput pentru modelele Ford cu o vechime de minimum 4 ani, Ford Motorcraft oferă preţuri clare şi transparente, fără costuri ascunse. Mai mult, de autoturismul tău se vor ocupa profesioniştii de la Ford, ajutaţi de cele mai noi echipamente şi piese originale Ford.


 

Ford Motorcraft Service

Schimb ulei şi filtru ulei

Schimb filtru aer

Verificare puncte cheie şi diagnoză IDS

Ford Motorcraft Service – pentru autoturisme

 • Doar 379 lei*  

Ford Motorcraft Service – pentru autoutilitare

 • Doar 429 lei*

 
Ford Motorcraft Service – ce include:

Receptie

 

Indicatori sistem iluminare şi claxon

Verificare

Ambreiaj

Verificare

Sistem încălzire, ventilator răcire motor

Verificare

Stare lamele ştergătoare şi sistem de spălare parbriz

Verificare

Parbriz

Verificare

Lumini exterioare şi martori din bord

Verificare

Frână de mână

Verificare / ajustare, când (dacă) se impune

Centură de siguranţă

Verificare

În interiorul vehiculului

 

Filtru polen

Verificare. Înlocuirea filtrului de polen, este o operaţiune optională, aceasta implicând un cost suplimenta

Sub vehicul

 

Motor

Înlocuire ulei motor şi filtru ulei. Înlocuirea garniturilor (dacă operaţiunea se impune)

Motor, transmisie şi punte spate

Verificare vizuală pentru eventuale defecte şi scurgeri (acolo unde acestea sunt vizibile)

Ansamble de ţevi, furtunuri, instalaţie electrica, admisie ulei şi combustibil, eşapament

Verificare dispunere cabluri, grad deteriorare şi eventuale scurgeri (acolo unde acestea sunt vizibile)

Anvelope

Verificaţi uzura şi starea căii de rulare, notând adâncimea profilului

Podea

Verificare stare generală a stratului protector

Sistem de frânare

Verificare grad uzură pentru plăcuţe de frână şi discuri de frână

Sub capotă

 

Filtru de aer.Instalaţie electrică, ansablu de ţevi, furtunuri, admisie ulei şi combustibil

Înlocuire filtrului de aer ca parte din pachetul de servicii Ford Motorcraft.Verificare dispunere cabluri, eventuale defecte şi scurgeri (acolo unde acestea sunt vizibile))

Motor, pompă de vacuum, aerotermă şi radiator

Verificare eventuale defecte şi scurgeri

Vas de expansiune, rezervor pentru lichid de frână şi baterie

Verificare nivel antigel, lichid de frână şi baterie

Recipient pentru lichid parbriz

Verificare nivel lichid

În exteriorul vehiculului

 

Anvelope

Verificare nivel presiune în pneuri

Roata de rezervă

Ajustare presiune, verificare grad de uzură, dacă este cazul.

Prezoane

Verificare cuplu

 

*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro. 
 

Un mod sigur de a preveni un refuz ITP

 • Dacă maşina ta este mai veche de 3 ani, atunci trebuie supusă controlului anual I.T.P. care să certifice îndeplinirea normelor standard în vigoare privitoare la siguranţa traficului şi a mediului înconjurător. 

   

Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoturisme

 

 • Gratuită
   

Ford Motorcraft – Pre-verificare I.T.P. – autoutilitare

 • Gratuită


Avantajele alegerii serviciilor FordStore BDT:

Scapi de griji:

 • Pre-verificare I.T.P. este extrem de riguroasă din motive ce ţin de siguranţa traficului. Din această cauză, este foarte posibil ca rezultatul testului să indice nevoia efectuării unor reparaţii suplimentare.

 • Cu Ford, poţi fi sigur că aceste reparaţii se vor realiza cu respectarea strictă a standardelor, de către tehnicieni instruiţi de Ford şi folosind piese originale Ford.

 • Acest lucru certifică faptul că perioada de garanţie nu va fi afectată, putând ajuta totodată şi la păstrarea valorii maşinii în eventualitatea revinderii.

Ai informaţia la zi si poţi sa circuli din nou:

 • În eventualitatea unor reparaţii suplimentare, vă vom informa de fiecare dată.

 • Vă vom oferi preţuri competitive şi suma totală exactă, însoţită de un desfăşurător detaiat (în scris) cu prestaţiile efectuate şi sumele facturate. Acest lucru reprezintă un element din istoricul maşinii menit să liniştească orice viitor cumpărător.

 • Dacă nu vă putem repara autoturismul în aceeaşi zi cu pre-verificarea I.T.P, vă vom oferi prompt o altă programare.

 • Putem stabili de comun acord un moment potrivit pentru preluarea maşinii.


Pre-verificarea ITP este gratuită doar pentru autovehiculele Ford şi reprezintă o inspecţie sumară (la nivel vizual şi mecanic) a autovehiculelor; eventualele reparaţii necesare în urma acesteia reprezintă servicii contra cost şi se comandă separat. Inspecţia ITP se face în service-uri autorizate în acest sens de Registrul Auto Roman.
 

 
Piesele originale şi tehnicienii instruiţi de Ford păstrează modelul tău Ford în cele mai bune condiţii.

Atunci când e nevoie de reparaţii generale, Ford Motorcraft are multe de oferit – mereu la preţuri atractive şi incluzând piesele de schimb şi manopera. Noi oferim valoare în shimbul banilor şi folosim de fiecare dată cele mai noi echipamente şi piese de origine. Toate acestea din partea companiei care îţi cunoaşte modelul Ford mai bine decât oricine altcineva.


Sisteme de frânare - Puterea de a te opri pe care poţi conta

Sistemul de frânare reprezintă un element-cheie pentru conceptul de siguranţă; prin urmare, verificarea sa periodică este vitală. Kiturile cu plăcuţe de frână Motorcraft sunt special concepute pentru modelul tău Ford; cu ele, scapi de griji şi beneficiezi şi de reparaţii la un înalt nivel calitativ. După cum poti constata din tabelul de mai jos, discurile şi plăcuţele de frână Motorcraft vin şi la un preţ prietenos. Prin urmare, în cazul în care doreşti o verificare, înlocuire sau reparaţie a sistemului de frânare, te rugăm să ne contactezi pentru a stabili o programare.  
Toate kiturile cu plăcuţe de frână Motorcraft au fost îmbunătăţite şi testate în concordanţă cu cele mai stricte directive Ford şi sunt special concepute pentru modelele Ford. 
De asemenea, şi-au demonstrat longevitatea mulţumită rezistenţei la temperaturi înalte, oferind comfortul necesar chiar şi în condiţiile unei sarcini mari pe pneu.*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro si la sediul FordStore BDT.  
 

Kit ambreiaj - Solutia ce permite un cost corect

 • Ajustata la vârsta autovehiculului tau

 • Piese remanufacturate, cu respactarea specificatiilor Ford

 • Pret fix, care include piesele si manopera*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro si la sediul FordStore BDT. 
 

Ştergătoare de parbriz - Ca să ai o imagine clară asupra drumului ce ţi se aşterne in faţă

Lamele ştergătoarelor de parbriz ar putea să nu pară extraordinar de imprtante. Totuşi, chiar şi o ploaie uşoară îţi poate limita considerabil vizibilitatea în timp ce conduci.La fel, şi praful care trebuie curăţat rapid şi eficient. Prin urmare, este important să păstrezi lamelele ştergătoarelor de parbriz de pe modelul tău Ford în cea mai bună formă. Aceasta se face prin verificarea modului cum funcţionează şi înlocuirea lor periodică.*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro si la sediul FordStore BDT. 
 

Kit curea de distribuţie / pompă de apă - Pentru funcţionarea îndelungată si în siguranţă a motorului*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate in lei, contin TVA conform legislatiei in vigoare si includ pretul manoperei. Oferta nu include componentele tehnologice. Campania nu se aplica motorizarilor 1.8 diesel si 1.0 benzina. De asemenea, aceasta oferta este supusa termenilor si conditiilor afisate, este valabila in limita stocului disponibil si se poate modifica in functie de seria de sasiu. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro si la sediul FordStore BDT.

 

Suspensii - Potrivit pentru păstrarea dinamicii maşinii, în siguranţă

 • Special conceput pentru modelele Ford

 • Preţ fix, care include piesele şi manopera*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro si la sediul FordStore BDT. 
 

Verificare vizuală AC.

Asigură-te ca indiferent de temperatură vei sta la fel de confortabil.*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro si la sediul FordStore BDT.
 

Baterie*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro si la sediul FordStore BDT.
 

Antigel*Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei în vigoare. Oferta nu include componentele tehnologice, este supusa termenilor si conditiilor afisate si este valabila in limita stocului disponibil. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu. Schimbul de ulei este inclus in preturile mentionate in limita a 5l pentru autoturisme si 7l  pentru autoutilitare. Alte detalii aferente ofertei sunt disponibile in paginile de promotie detaliate pe fordbdt.ro si la sediul FordStore BDT.
 Pentru a-ti facilita alegerea, am inclus in oferta produse care se incadreaza in trei categorii de pret: anvelope premium, marca Michelin; anvelope de calitate, marca BF Goodrich, precum si anvelope de buget, marca motorcraft (Tigar).

 • Toate preţurile recomandate de vânzare includ TVA.

 • În plus, toate anvelopele sosesc însoţite de un control de siguranţă al tuturor elementelor (standard).

 • Toate operaţiunile sunt executate de tehnicieni instruiţi de Ford.
   

* Toate preturile afisate in aceasta oferta sunt preturi recomandate si contin TVA conform legislatiei in vigoare . Oferta nu include montajul, echilibrarea si sistemul de monitorizare a presiunii in anvelope. De asemenea, oferta se poate modifica in functie de seria de sasiu.

** Anvelopele Motorcraft sunt marca Tigar


Ghid pentru anvelope